Vacature (Allround) Medewerker Productietechniek

(Allround) Medewerker Productietechniek in Vlissingen

(Allround) medewerker Productietechniek

Kom Werken en Leren als Technisch Talent bij Damen in Vlissingen!

Damen in Vlissingen zoekt jou: een gedreven technisch talent met een passie voor het vak! Ben jij op zoek naar een boeiende carrière in de maritieme techniek? Dan is dit je kans! Bij Damen in Vlissingen krijg je de mogelijkheid om te Werken en Leren (BBL) bij een van onze toonaangevende bedrijven. Als je voor ons kiest, begin je meteen te verdienen en leg je de basis voor een veelbelovende toekomst.

Waarom kiezen voor Damen in Vlissingen?

We leiden je op via het BBL-traject in samenwerking met SCALDA en Stichting Metaalwerk, zodat je een (Allround) Productiewerker wordt met een niveau 2 of 3 diploma. Dit opent deuren naar verschillende technische carrièremogelijkheden binnen onze organisatie. Denk aan functies als Constructiewerker, Pijpfitter, Lasser, Inbouwmonteur of Bankwerker. Je praktijkopleiding als Damen-leerling vindt grotendeels plaats bij Stichting Metaalwerk in het Technum in Vlissingen, allemaal onder hetzelfde dak als SCALDA. Dit betekent dat je een optimale leeromgeving hebt met de nieuwste technische faciliteiten. Bij goede prestaties en na het succesvol afronden van je opleiding bieden wij je een vast contract bij een van de Damen-bedrijven. Zo word je een waardevol lid van een van 's werelds grootste scheepsbouwers!

Jouw toekomst bij Damen

Voor het aankomende schooljaar (2024 - 2025) hebben we nog 10 beschikbare plekken binnen onze bedrijven, waaronder:

  • Damen Yachting (Amels), waar we actief zijn in de superjachtbouw en werken aan het bouwen, onderhouden en repareren van superjachten.
  • Damen Naval, onze specialist in het bouwen van grote en complexe marine schepen voor klanten wereldwijd.
  • Damen Shiprepair Vlissingen, gespecialiseerd in onderhoud, reparatiewerkzaamheden, verbouwingen en refits van alle verschillende soorten schepen.

Heb jij de skills en expertise?

  • Afgeronde VMBO opleiding of vergelijkbaar.
  • Teamspeler met een sterke motivatie om werken en leren te combineren.

Bij Damen in Vlissingen krijg je de kans om je technische talenten te ontplooien en een geweldige toekomst in de techniek op te bouwen. Word lid van ons team en maak van je passie je carrière!Functie:medewerker productietechniek
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Damen Schelde Naval Shipbuilding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. (Allround) Medewerker Productietechniek Damen Schelde Naval Shipbuilding 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures