Vacature (Persoonlijk) Begeleider/Verzorgende IG HOF Kromwege

(Persoonlijk) Begeleider/Verzorgende IG HOF Kromwege in Oost-Souburg

(Persoonlijk) begeleider/verzorgende IG Hof Kromwege Oost-Souburg

Ben jij op zoek naar werk waar je mag zijn wie je bent. Waar je jouw kwaliteiten mag inzetten, uitdaging krijgt en de dag van mensen met een beperking leuker kan maken?

Wacht! Dan hebben wij de baan voor jou!

Hof Kromwege in Oost-Souburg is op zoek naar nieuwe collega's in de functie van: (persoonlijk)begeleider en verzorgende IG voor 20 tot 32 uren per week. Het precieze aantal uren stellen wij graag in overleg met jou vast.

Hof Kromwege is een nieuwbouwlocatie die belevingsgerichte zorg biedt aan de ouder wordende mens met een beperking en/of ernstig meervoudig beperkte mensen. De locatie bestaat uit 4 woningen met elk 9 studio's. De leeftijden van de bewoners variëren van 20 tot 80 jaar. De locatie is voorzien van zorg domotica, plafond tillift en alle ruimte om zorg en begeleiding goed aan te bieden. Er is op het terrein dagbesteding die dagactiviteiten biedt voor onze bewoners en andere cliënten.

Het werk op Hof Kromwege

Wij hebben hechte en gedreven kernteams. Er wordt gewerkt met dagdiensten, avonddiensten, omloopdiensten, nachtdienst en slaapwacht. Wij hebben een verpleegkundig team, planner, locatie assistent en locatiemanager. Je bent nooit alleen en wordt gesteund en ondersteund door collega's en andere disciplines.
Met belevingsgerichte zorg leveren wij onze bewoners een prettige en afwisselende invulling van hun dag. Samen met hen geef jij de dag betekenis en creëer je kleine geluksmomenten. Elke dag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten.

Wie ben jij?

Genoeg over ons! Wij zijn nieuwsgierig naar wie jij bent. Kan jij de volgende zaken afvinken?

Je hebt:

 • Passie voor de zorg en begeleiding aan mensen met een (ernstig)verstandelijke beperking.
 • Kennis van dementie, of de bereidheid om je hierin te scholen via ons leerhuis.
 • Een afgerond diploma richting zorg- en welzijn op minimaal mbo niveau 3. Bijvoorbeeld verzorgende IG, of medewerker maatschappelijke zorg. Twijfel je of jouw diploma passend is? Neem ook dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit krijg je van ons

Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:

 • Je rooster is ruim van te voren bekend, wel zo fijn te combineren met je privé leven;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • De ruimte om samen met je team zelf organiserend te werken; samen te bepalen hóe je het werk binnen het team organiseert;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.338,- en maximaal € 3535,- (FWG 35/40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

(Persoonlijk) begeleider/verzorgende IG Hof Kromwege Oost-Souburg

Adres

Kromwegesingl, 4388, Oost-Souburg


26 - 31 uren, 32 - 36 uren, Uren in overleg, 20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 35/40 (min € 2338,- en max € 3535,-)

Sluitingsdatum 1 maart 2024Functie:persoonlijk begeleider verzorgende ig
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3535
Uren per week:20 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. (Persoonlijk) Begeleider/Verzorgende IG HOF Kromwege Philadelphia Zorg 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures