Vacature [project] Engineer E&I

[project] Engineer E&I in Vlissingen

WERKEN OP DIVERSE PROJECTEN

KOJO ENGINEERING

ONTWIKKELEN VAN TALENT

KOJO ENGINEERING

WERKEN MET EEN VASTE GROEP COLLEGA'S

KOJO ENGINEERING

WERKEN IN EEN FAMILIEBEDRIJF

KOJO ENGINEERING

OPLOSSINGSGERICHT BEZIG ZIJN

[Project] Engineer E&I

Ter uitbreiding van ons team Elektrotechniek & Instrumentatie zijn wij op zoek naar een (Project) Engineer met een aantal jaar ervaring.
Ben jij onze nieuwe collega die graag het overzicht bewaart en controles op werkzaamheden on site uitvoert, wij gaan graag met jou in gesprek.

CAD-Tekenaar E&I

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een CAD-Tekenaar Elektrotechniek & Instrumentatie. Zoek je een uitdaging waarbij je jouw expertise in tekenen en detailengineering kunt inzetten om de basis te leggen voor indrukwekkende realisaties binnen industriële E&I toepassingen?

Werkvoorbereider E&I

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van E&I werkzaamheden en het afstemmen met productie, maintenance en derden (buitenfirma's), rekening houdend met veiligheid, kostprijzen, planning en kwaliteit.
Een uitdagende functie met de nodige verantwoordelijkheid.Functie:project engineer e&i
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kojo Engineering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. [project] Engineer E&I Kojo Engineering 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures