Vacature Accountmanager

Accountmanager in Vlissingen

Account HZ Nexus

Je hebt nog 18 dagen om te sollicteren!

Account HZ Nexus

Je hebt nog 18 dagen om te sollicteren!

HZ Nexus

Vlissingen

3.370-4.582

HBO

19 feb. 2024

Omvang: 32 uur (0,8 fte)
Duur: in eerste instantie voor de duur van één jaar, met mogelijkheden tot verlenging
Standplaats: Vlissingen

Kansen zien voor samenwerking, enthousiaste netwerker en het tot stand brengen van onderwijs- en onderzoeksprojecten ter verbetering van samenwerking van onderwijs, bedrijfsleven en maatschappij. Dat is wat werken bij HZ Nexus kenmerkt.

Binnen het team HZ Nexus werken nu drie accounts die zich richten op het verbinden van het onderwijs en onderzoek met externe organisaties. Met de start van het nieuwe samenwerkingsprogramma New Waves ontstaat er een nieuwe rol. Hierin ga jij samenwerkingen creëren en intensiveren met externe partijen rondom de thema's Water, Energie en Voedsel.

Kun je goed organiseren? Heb jij er plezier in om op meerdere borden tegelijk te schaken en wil je mede vormgeven aan het externe gezicht van HZ? Solliciteer dan op deze vacature bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen (HZ).

Jouw werk als account voor het HZ Nexus


Als account maak je deel uit van een klein en ambitieus team. Werkplezier, flexibiliteit en de wil om mee te bewegen met een constant veranderende organisatie kenmerken het werk. In jouw werk ga jij aan de slag om de perfecte match tussen enerzijds de vraag vanuit bedrijven/organisaties en anderzijds de HZ-opleidingen, lectoraten en kenniscentra te maken.

Dit vind je leuk om te doen

 • Netwerken, nieuwe kansen effectief wegen, bespreken en opvolgen
 • goed luisteren naar de behoefte van onze interne en externe partners
 • service-gericht en efficiënt werken
 • een echte verbindende rol hebben en je afspraken snel en adequaat nakomen

Het zit in je

Jij krijgt energie van het zien van externe kansen. Deze vertaal jij weer met gemak naar samenwerkings-, onderwijs- en onderzoeksmogelijkheden. Met plezier werk jij aan matchingsprojecten en weet jij duurzame samenwerkingsverbanden te smeden en te onderhouden. Heb jij affiniteit met de thema's Water, Energie en Voedsel? Dan is dat mooi meegenomen! Verder heb je:

 • Een relevante afgeronde opleiding op ten minste Hbo-niveau
 • Aantoonbare werkervaring als account
 • Bekendheid met hoger onderwijs is een pré
 • Digitaal en communicatief vaardig

Over HZ Nexus

HZ Nexus verbindt het onderwijs en onderzoek van de HZ University of Applied Sciences met bedrijven en organisaties. Wij zijn de relatiebeheerder en matchmaker van de HZ en noemen ons "partner in verbinding". De afgelopen jaren is HZ Nexus gegroeid en doorontwikkeld, met veel nieuwe projecten in verschillende domeinen en daarom is HZ Nexus een belangrijk onderdeel van de HZ. Wij zorgen dat onze studenten en onderzoekers kunnen werken aan praktijkgerichte opdrachten. HZ Nexus geeft invulling aan het onderwijsconcept Student en Procesgericht Onderwijs en Onderzoek door real-life casuïstiek en actuele vraagstukken in te brengen. We werken hiervoor aan structurele samenwerkingsverbanden tussen de beroepspraktijk en de HZ.

Groei met ons mee

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.370 en € 4.582,91 bij een fulltime aanstelling in schaal 9 CAO HBO (inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring) in de functie van account;
 • Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren;
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool


Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk, doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel : samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteren

Ben jij de account voor HZ Nexus die graag de handen uit de mouwen steekt?

Solliciteer dan vóór 18 februari 2024, via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? ( HZ Nexus), kan je meer vertellen over deze functie. Pieter-Bart is te bereiken via of .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari 2024. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je zo spoedig mogelijk in jouw nieuwe rol als Account.Functie:accountmanager
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3370 – 4582
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Accountmanager HZ 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures