Vacature Algemeen Fysiotherapeut Praktijk

Algemeen Fysiotherapeut Praktijk in Vlissingen

  • Redactie Vlissingen
  • 26-01-2024

Algemeen Fysiotherapeut in Vlissingen

Vind jij jezelf blijven ontwikkelen leuk? Ga je graag nieuwe uitdagingen aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! De praktijk is per direct op zoek naar een algemeen fysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Werkdagen-en tijden zijn in overleg.

Diploma hbo-fysiotherapie of bijna afgestudeerd

Vergoeding met een vast uurloon, waarbij er naast het behandelen van patiënten ook tijd vrij gemaakt wordt voor administratie en innovatie. Een goed salaris met vergoeding reiskosten

Contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Samenwerking binnen een professioneel, gezellig en gemotiveerd team

Voor meer informatie kan je contact opnemen met , teamcoördinator, tel. . Zie verder ook de website: www.fysiopaauwenburg.nl

Graag zien we je CV en motivatiebrief tegemoet via:


Functie: algemeen fysiotherapeut Startdatum: 18-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 24 - 32 Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Praktijk voor Fysiotherapie Paauwenburg via onbekend of onbekend.

Functie:algemeen fysiotherapeut praktijk
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Praktijk voor Fysiotherapie Paauwenburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Algemeen Fysiotherapeut Praktijk Praktijk voor Fysiotherapie Paauwenburg 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures