Vacature Allround Constructiewerker

Allround Constructiewerker in Vlissingen

Allround Constructiewerker (BBL)

About us

Damen Naval biedt een carrière die zowel uitdagend, opwindend als leuk is. De marinedivisie van het familiebedrijf Damen Shipyards Group is gevestigd in Vlissingen en Schiedam, heeft meer dan 850 professionals en een rijke historie aan marinescheepsbouw, waarvan de oorspronkelijke wortels bijna 150 jaar terug gaan. Damen Naval is al meer dan 50 jaar de toegewijde leverancier van de Koninklijke Marine en gebaseerd op decennia aan opgebouwde ervaring levert Damen Naval tevens over de hele wereld een breed scala aan schepen binnen de Defence & Security, variërend van 7 meter tot meer dan 200 meter. Het bedrijf heeft meer dan 420 schepen geleverd en heeft daarmee een uitstekende wereldwijde reputatie opgebouwd. Damen Naval is trots op haar geschiedenis, maar kijkt ook met een open vizier naar de toekomst. Are you ready for duty?

The role

Leren én geld verdienen? Kortom, Bankwerker of Lasser worden bij Damen Naval?

Dat kan, als je het BBL traject volgt met ons als werkgever! Het bouwen, ombouwen en onderhouden van marineschepen omvat het gehele proces van ontwerp tot oplevering. De bouw van een marineschip moet aan zéér hoge kwaliteitseisen voldoen. Een boeiende en tot verbeelding sprekende uitdaging!

Leer/werktraject: Je wordt opgeleid tot bankwerker of ijzerwerker. De praktijkopleiding bij Damen Naval gebeurt in samenwerking met Stichting Vakwerk in het Technum te Vlissingen (gesitueerd bij SCALDA). Wij betalen je opleidingskosten!

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Eerste jaar : één dag per week opleiding bij SCALDA, één dag per week bij onze leermeester bij Damen Naval en drie dagen per week praktijk bij VAKWERK: (constructie) bankwerken, lassen, theorie scheepsbouw en fitten klein leidingwerk. Vanaf het tweede half jaar ga je twee dagen per week werken in de productie op de werf.
 • Tweede jaar : één dag per week opleiding bij SCALDA, één dag per week wordt er gewerkt aan je proeve van bekwaamheid bij Vakwerk en drie dagen per week wordt er gewerkt in de productie op de werf.

Bij goed functioneren en na het succesvol afronden van je opleiding bij Vakwerk word een vast contract aangeboden en ben je in dienst bij één van de grootste scheepsbouwers ter wereld!

Voor aankomend schooljaar (2022-2023) hebben we een aantal plekken beschikbaar!

Heb je interesse reageer dan snel via de Apply button!

Skills & experience

 • Je dient dichtbij de werf te wonen (binnen een straal van 50 km) en je eigen vervoer hebben. Het is namelijk niet mogelijk om met het openbaar vervoer te naar de werf te gaan.
 • Afgeronde VMBO opleiding of vergelijkbaar.
 • Teamspeler en g emotiveerd om werken en leren te combineren!

What we offer

We hechten veel waarde aan onze medewerkers en ondersteunen de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarom investeren we in al onze medewerkers door:

 • Een op technologie en innovatie gerichte dynamische internationale werkomgeving.
 • Een competitief salarispakket en andere voordelen.
 • Doorlopende leermogelijkheden binnen een diverse en lonende werkomgeving.
 • Een sociaal actieve omgeving op het gebied van bedrijfscultuur, sport en evenementen.

Other

Ben je geïnteresseerd in de functie van Allround Constructiewerker (BBL) en herken je jezelf in de functieomschrijving?


Damen Naval keurt het commercieel gebruik van deze advertentie niet goed. Acquisitie en het voordragen van kandidaten zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en zal niet in behandeling worden genomen.Functie:constructiewerker
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Damen Schelde Naval Shipbuilding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Allround Constructiewerker Damen Schelde Naval Shipbuilding 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures