Vacature Allround Onderhoudsmedewerker Bouwkundig

Allround Onderhoudsmedewerker Bouwkundig in Vlissingen

Ben jij handig en nauwkeurig? Vind je het leuk om onze huurders te helpen als er iets kapot is of vervangen moet worden? Wil jij er samen met je collega's voor zorgen dat onze woningen in goede staat blijven en de huurders er met plezier wonen?

Voor het team vastgoed zijn we op zoek naar een enthousiaste manager. Heb jij veel kennis en ervaring met vastgoed en wil jij je leidinggevende skills inzetten om samen met onze collega's te bouwen aan ons vastgoed team van de toekomst?

Meewerkstage 2024: Communicatie

Ben je op zoek naar een meewerkstage communicatie? Team communicatie biedt een stageplek aan met start januari/februari 2024. Je krijgt dan meer ervaring in alle communicatieaspecten onder begeleiding van goed opgeleide communicatieadviseurs met veel ervaring in het vakgebied. Vind je het leuk om pakkende teksten te bedenken, content te schrijven voor de socialmediakanalen en communicatie te regelen tijdens een nieuwbouwproject? Dan is dit jouw kans om bij ons stage te komen lopen.

Een open sollicitatie stuur je naar . Een medewerker van de afdeling HRM neemt contact met je op.

Werken bij een woningcorporatie, dat wil toch iedereen?

l'e scaut als werkgever

Bij l'escaut staat de huurder centraal. Met ongeveer 90 medewerkers zoeken we voor elke huurder een passende woning in een fijne omgeving. Wij zoeken mensen die daar enthousiast aan mee willen werken. Ons woningaanbod en de vraag van onze huurders verandert voortdurend. Daarom zoeken we collega's die flexibel, vernieuwend en klantgericht zijn. Daarnaast durf je initiatief te tonen, kun je goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken.

Wij zorgen voor een goed werkklimaat, waarmee ons bedrijf en onze medewerkers tot bloei komen. We bieden onze medewerkers allereerst goede arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO woondiensten. Daarnaast krijg je bij l'escaut uitgebreide scholingskansen, om je verder te ontwikkelen. We omarmen het plaats- en tijdonafhankelijk werken: dit betekent dat medewerkers geen vaste werkplek meer hebben en zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze werken. Het gaat om wat onze medewerkers presteren, niet om het aantal uren dat ze werken. Wij geven je de ruimte om een goede balans te vinden tussen werk en privéleven. En in onze kantine vind je een ruim assortiment gezonde en lekkere maaltijden en tussendoortjes. En natuurlijk hebben we goede koffie.Functie:bouwkundig onderhoudsmedewerker
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met l’escaut woonservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Allround Onderhoudsmedewerker Bouwkundig l’escaut woonservice 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures