Vacature Allround Transporteur

Allround Transporteur in Vlissingen

About us

Damen Naval biedt een carrière die zowel uitdagend, opwindend als leuk is. De marinedivisie van het familiebedrijf Damen Shipyards Group is gevestigd in Vlissingen en Schiedam, heeft meer dan 850 professionals en een rijke historie aan marinescheepsbouw, waarvan de oorspronkelijke wortels bijna 150 jaar teruggaan. Damen Naval is al meer dan 50 jaar de toegewijde leverancier van de Koninklijke Marine en gebaseerd op decennia aan opgebouwde ervaring levert Damen Naval tevens over de hele wereld een breed scala aan schepen binnen de Defence & Security, variërend van 7 meter tot meer dan 200 meter. Het bedrijf heeft meer dan 420 schepen geleverd en heeft daarmee een uitstekende wereldwijde reputatie opgebouwd. Damen Naval is trots op haar geschiedenis, maar kijkt ook met een open vizier naar de toekomst. Are you ready for duty?

The role

Als Allround Transporteur bij Damen Naval verzorg je, binnen de gestelde regels en procedures, zelfstandig alle voorkomende interne en externe distributie- en transportwerkzaamheden. Damen Naval werkt volgens het handboek HSEQ waarin de procedures en verantwoordelijkheden vastgelegd zijn. In de functie Allround Transporteur ben je verantwoordelijk voor het bedienen van mobiele grondbediende kranen, verrijker, toren, mobiele en bovenloopkranen. Ook bedien je shipyard transporters en zwaarlading materieel voor transport van onder andere secties en blokken.

Als Allround Transporteur bestuur je de bedrijfsvrachtwagen en kan je de gelieerde transport formaliteiten afhandelen. Je bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering en toepassing van de Arbo-milieuvoorschriften binnen jouw werkgebied. Als Allround Transporteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en voor het gereed maken voor periodieke keuringen van het materieel. In deze functie rapporteer je aan het Hoofd Techniek en Ondersteuning.

Skills & experience

Als Allround Transporteur heb je het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde relevante VMBO opleiding liefst aangevuld met vakgerichte opleidingen en cursussen.
 • Je bent bekend met diverse hijs- en heftechnieken.
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat een geldig VCA-certificaat.
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, C en E.
 • Je hebt een goede beheersing van Nederlandse taal en technisch Engels in woord en geschrift.
 • Competenties: flexibiliteit, verantwoordelijkheid en samenwerken.
 • Je bent bereid om te werken op afwijkende tijden en om tijdelijk buiten de eigen werklocatie in binnen- en buitenland eigen en andere passende werkzaamheden te verrichten;
 • Je hebt kennis van de bedrijfsregels en voorschriften en leeft deze na.
 • Uitstekende antecedenten aangezien een pre-employment veiligheidsonderzoek standaard onderdeel is van de wervingsprocedure.
 • Permanent meerjarig EU-burgerschap gecombineerd met een permanent EU-werkvisum zijn allemaal vereisten gezien het militaire karakter van klanten en projecten.

What we offer

Als Damen Naval hechten wij veel waarde aan onze medewerkers en ondersteunen de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarom investeren we in al onze medewerkers door:

 • Een op technologie en innovatie gerichte dynamische internationale werkomgeving.
 • Een competitief salarispakket en andere voorwaarden
 • Doorlopende leermogelijkheden binnen een diverse en lonende werkomgeving
 • Een sociale actieve omgeving op het gebied van bedrijfscultuur, sport en evenementen.

Other

Ben je geïnteresseerd in de functie van Allround Transporteur en herken je jezelf in de functieomschrijving?


Damen Naval keurt het commercieel gebruik van deze advertentie niet goed. Acquisitie en het voordragen van kandidaten zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en zal niet in behandeling worden genomen.Functie:transporteur
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Damen Schelde Naval Shipbuilding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Allround Transporteur Damen Schelde Naval Shipbuilding 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures