Vacature Ambitieuze Jonge Kok

Ambitieuze Jonge Kok in Zoutelande

Ambitieuze jonge kok gezocht!

  • Zoutelande
  • MBO
  • Vanaf 24 p/w

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In ons kleine keukenteam is ruimte gekomen voor een junior Chef.
Heb jij al ervaring in een keuken en het liefst een MBO diploma in de horeca maar lijkt het jou leuk om zelf de menukaart samen te gaan stellen en te leren om leiding te geven aan het team? Dan is deze functie echt iets voor jou.

In ons eetcafe is recent het hele café verbouwd. Hiemee hopen we veel meer de uitstraling van een eetcafé te krijgen, en de zonnige uitstraling van ons terras door naar binnen te trekken.
Wij zijn een klein bedrijf gevestigd in het centrum van Zoutelande en hebben hier een mooi terras dat vol in de zon ligt. Gedurende het jaar vindt je hier dan ook vele toeristen die vaak in een opperbeste stemming zijn en dat maakt de sfeer ontzettend goed.

Wat hebben wij jou te bieden? - Een fulltime of Parttime jaarcontract (vanaf 24 uur per week) - Een goed salaris met doorgroei mogelijkheden - Maandelijkse Fooi - De ruimte om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied - Flexibele uren die we in goed overleg op elkaar afstemmen - Gezellige drankjes en uitjes met collega's na werktijd

Nog niet afgehaakt? dan hopen wij dat dit de functie voor jou is en zien we jouw reactie graag tegemoet.

Je kan je sollicitatie sturen naar
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de vacature? bel of app dan even naar


Van 8 januari tot en met 9februari zijn wij gesloten wegens verbouwing. U kunt de verbouwing volgen via onze facebook of instagram pagina.Functie:jonge kok
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cafu00e9 De Fiets V.o.f via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Ambitieuze Jonge Kok Cafu00e9 De Fiets V.o.f 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures