Vacature Autotechnicus

Autotechnicus in Vlissingen

Autotechnicus

Carteam Auto Dijkwel is een modern universeel autobedrijf voor Walcheren en omgeving en verkooppunt van mooie jonge occasions van alle merken. We vinden alle merken leuk en verkopen en onderhouden alle auto's. Van Audi tot Porsche, van Nissan tot Toyota, van Fiat tot Ferrari, wij vinden alles interessant. Wij zoeken een enthousiaste autotechnicus die de drive heeft om samen met ons de uitdaging van de toekomst aan te gaan.

Je werkzaamheden:

Als autotechnicus ben je verantwoordelijk voor je "eigen" werk. Je zorgt samen met je collega's ervoor dat de auto van de klant weer perfect de werkplaats verlaat. Je stelt zelf een diagnose en repareert zelfstandig. Je doet dat kleine beetje extra aan de auto. En dat voelt de klant.

Jouw profiel:

We zoeken iemand die trots is om aan verschillende mooie auto's te werken met hulp van de juiste ondersteunende apparatuur. De ontwikkelingen in de techniek staan niet stil en daar wil jij op tijd bij zijn met de juiste opleidingen. Je bent zeer geïnteresseerd in techniek en vind het een sport om een diagnose te stellen en een probleem op te lossen. Electronica is voor jou geen probleem. Nauwkeurig werken is een noodzaak met alle moderne middelen. Je hebt een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Bij de familie Dijkwel kom je in een familiebedrijf. Wij gaan ervoor en willen kwaliteit bieden en gestage groei realiseren. Je draait mee in het opleidingsprogramma van Automotive Academy of andere opleiders van jouw keuze. Wij kennen het woord directie niet, we worden collega's. Uiteraard zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden en passend salaris.

Lijkt het je wat om in een sterk familiebedrijf te werken?

Stuur dan je cv naar of bel . Discretie gegarandeerd.

De voordelen van Carteam

Betaalbaar auto onderhoud

Groot netwerk van garages

Compleet onderhoud

BOVAG en RDW erkend

Behoud van fabrieksgaratie

Gegarandeerd vakwerk

Waarom Carteam Auto Dijkwel?

Bij Carteam Auto Dijkwel staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Auto Dijkwel is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat.

Carteam Auto Dijkwel

Marie Curieweg 3
4389 WB Vlissingen (Ritthem)
T
E


Functie:autotechnicus
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dijkwel Auto Shopping Centre via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Autotechnicus Dijkwel Auto Shopping Centre 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures