Vacature Bediening

Bediening in Westkapelle

Leidinggevende bediening

Omdat de Strandzot blijft groeien en we voor een spannend avontuur staan zijn wij opzoek naar nieuwe collega's! We zijn op zoek naar een leidinggevende voor de bediening, die ervaring heeft in het aansturen van een team.

Als onderdeel van ons gezellige team ga jij de drukte niet uit de weg en heb je een hart voor de horeca. Je geniet van de adrenaline van een volle zaak en het geroezemoes van een vol terras en restaurant. Je bent jij overal inzetbaar zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen in ons team zich goed voelt en precies weet wat ze moeten doen.

Omdat we al een groot en fijn team hebben, hebben wij gelukkig geen personeelstekort en ben jij dus de perfecte toevoeging aan ons team. Dus ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ben je benieuwd naar onze plannen voor de toekomst ? Dan leren we jou graag kennen.

Functie eisen

- Enige ervaring als leidinggevende in de Horeca

- Beschikbaar in de avonden, weekenden en vakanties

- Je beheerst zowel de Nederlandse als Duitse taal.

Wij bieden

- Een vast contract voor 24-38 uur.

- Reiskosten vergoeding.Functie:bediening
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Strandzot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Bediening Strandzot 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures