Vacature Begeleider Nachtteam HOF

Begeleider Nachtteam HOF in Oost-Souburg

(Vaste) Begeleider Nachtteam Hof van Kromwege Oost-Souburg

Voor locatie Hof van Kromwege in Oost-Souburg zoeken wij een aanvulling van onze vaste nachtteam (verzorgende IG) . De uren zijn in overleg bespreekbaar.

Werk jij graag nachtdiensten, kun je goed zelfstandig werken en sta je stevig in je schoenen, kan je goed omgaan met dementie en verplaats jij je makkelijk in de leefwereld van ouder wordende cliënten? Dan is dit dé baan voor jou!
Jouw werkplek
Hof van Kromwege ligt midden in de wijk en dichtbij het station en winkels. Het is een nieuwe locatie, met appartementen verdeeld over 2 etages. Iedereen heeft zijn eigen appartement. Er zijn 4 huiskamers, waar gezellig samenkomen en samen eten centraal staan. Er wonen 36 bewoners. De bewoners variëren in leeftijd tussen de 40 en 80 jaar met een verstandelijke beperking (VB). Op onze locatie hebben we een zorgdomotica systeem.

Als vaste nachtbegeleider kom je te werken in een gedreven vaste nachtteam. In de nacht werk je alleen met een slaapdienst op locatie als achterwacht in noodgevallen.

Jouw uitdaging
Elke (nacht)dienst is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de bewoners in de nacht en biedt warme persoonlijke zorg, draagt zorg aan de nachtrust van onze bewoners. Je houd het zorgdomotica systeem bij en doet een bijdrage aan onze vaste nachtdienst. Je denkt mee met de collega's!

Over jou

 • Jij weet onze (oudere) bewoners een rustige nacht te kunnen geven.
 • Fysieke zorgtaken doe je graag, je kunt omgaan met dementie en je kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners.
 • Je bent bekend met epilepsie en diabetes of bereid om hierin bij te scholen. Je beseft het belang van medicatieveiligheid en werkt secuur.
 • Je werkt graag samen in teamverband, maar durft daarnaast ook zelfstandig beslissingen nemen. Je denkt graag mee over de ontwikkeling van de locatie.

Je hebt:

 • een minimaal afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG;
 • interesse in of werkervaring met het werken met ouder wordende bewoners met een (lichte) verstandelijke beperking;
 • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • De ruimte om samen met je team zelforganiserend te werken; samen te bepalen hóe je het werk binnen het team organiseert;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.338,- en maximaal € 3.535,- (FWG 35/40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 2 februari 2024.
Bel dan met , Coördinerend begeleider, Hof Kromwege op telefoonnummer .

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

(Vaste) Begeleider Nachtteam Hof van Kromwege Oost-Souburg

Adres

Driewege, 3, 4388 GZ, Oost-Souburg


14 - 19 uren, 26 - 31 uren, 20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 35 (min € 2338,- en max € 3294,-), FWG 40 (min € 2617,- en max € 3535,-)

Sluitingsdatum 2 februari 2024

Vacaturenummer: 4317


coördinerend begeleider

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:begeleider nachtteam hof
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3535
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Begeleider Nachtteam HOF Philadelphia Zorg 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures