Vacature Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening in Vlissingen

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening (RO)

Werkuren:
Sluitingsdatum: zondag 14 januari 2024
Opleidingsniveau: HBO

Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening bouw jij samen met regionale, nationale en internationale partners flink aan Vlissingen. Je gaat werken aan grote en uitdagende projecten zoals de boulevards, het Scheldekwartier, de Kenniswerf en het buitengebied. Ook vanuit het programma Wind in de Zeilen spelen uitdagende projecten zoals het Justitieel Complex en een Stadslandgoed. Kortom, genoeg en waar jij je tanden in mag zetten!

Dit ga jij doen
Aan variatie in het werk ontbreekt het zeker niet. We zijn volop in beweging en niet alleen vanwege de Omgevingswet. Je maakt als beleidsmedewerker RO onderdeel uit van meerdere projectgroepen die werken aan verschillende ruimtelijke projecten in de gemeente Vlissingen.

Vanuit het nieuwe team denk en schrijf je mee aan het strategisch beleid van onze gemeente op het gebied van stedelijke en / vernieuwing. Ook draag je je bij aan de invoering van de nieuwe Omgevingswet. Een belangrijk onderdeel van het werk is ook de toetsing en begeleiding van ruimtelijke procedures. Je doet dat niet alleen, maar met een breed georiënteerd en kundig team van RO-collega's, planeconomen, stedenbouwkundigen en projectleiders.

We zoeken een enthousiaste, ongepolijste vakspecialist die passie heeft voor alles wat in de fysieke ruimte gebeurt. Samen met ons wil je op een professionele en creatieve manier meebouwen aan Vlissingen. Je houdt de juridische kwaliteit van het werk hoog. Daarnaast is samenwerking belangrijk. Gelukkig ben je een betrokken collega die samen met ons een hecht team vormt.

Dit ben jij?

 • Je hebt (minimaal) een afgeronde HBO opleiding in het vakgebied en ervaring met projectmatig werken.
 • Je hebt kennis en visie op de genoemde beleidsterreinen.
 • Daarnaast ben je een goede match met de kernwaarden van de Gemeente Vlissingen; klantgericht, transparant, vakmanschap en samenwerken.
 • In je werk ben je omgevingsbewust, je bent innovatief en creatief.
 • Je kan je inleven in verschillende stakeholders en hebt goede communicatie vaardigheden.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 1 fte, dit is 36 uur per week.
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 5.366 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 10A, salaristabel per 2 januari 2023). Op termijn is een salaris van maximaal € 5.725 in de uitloopschaal bereikbaar op basis van het functioneren.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of andere doelen.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken.
 • Voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen en kan een persoonlijk ontwikkelplan worden gemaakt. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.
 • Je krijgt de beschikking over moderne (ICT) faciliteiten zoals een laptop en mobiele telefoon.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór maandag 15 januari 2024 via de solliciteren button. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met , teamleider (/ ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met John van den Heuvel, HR- Adviseur (telefoonnummer ).Functie:beleidsmedewerker ruimtelijke ordening
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5366 – 5366
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening Gemeente Vlissingen 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures