Vacature Brandwacht

Brandwacht in Vlissingen

Wil jij graag als brandwacht aan de slag op een vaste locatie? En binnen deze organisatie doorgroeien? Met een startsalaris van ruim 16,50 euro per uur? Lees dan verder!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris van 16,61 bruto per uur
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
  • Flexibele uren, op basis van jouw beschikbaarheid
  • Werklocatie in Vlissingen en Vlissingen Oost
  • Goede extra toeslagen voor onregelmatig werk
  • Interne opleidingen in jouw vakgebied
Wie ben jij

Jij hebt kennis van jouw vak als Brandwacht. Jij weet precies wat de risico's zijn van bepaalde werkzaamheden. Jij bepaalt of werkzaamheden door kunnen gaan en je vindt het daarom geen enkel probleem om medewerkers aan te spreken.
Voor jou is het nemen van een beslissing geen probleem, want jij doet dit vanuit jouw kennis en ervaring.

  • Je hebt kennis van het vak Brandwacht
  • Je bent in bezit van een VCA certificaat
Wat ga je doen

In de functie van Brandwacht bij Damen ben jij verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden op jouw project (boot). Jij leidt alle werkzaamheden in goede banen en weet dus ook altijd precies welke werkzaamheden wanneer plaatsvinden.
Niet alles kan tegelijk gedaan worden, dus jij bepaalt wie wanneer aan de slag kan.
Voordat werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, zorg je ervoor dat (besloten) ruimtes gemeten zijn. Op basis hiervan maak je de vergunning in orde zodat medewerkers veilig aan de slag kunnen.
Tijdens jouw dienst loop je regelmatig aan boord om te controleren of werkzaamheden gedaan worden conform de voorschriften. Zo niet, dan leg je het werk stil. Er wordt alleen gewerkt als het veilig gebeurt.
Je zorgt er tevens voor dat besloten ruimtes regelmatig gecontroleerd worden.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij Damen Yachting in Vlissingen. Deze werkomgeving is uniek en zeker voor de functie van Brandwacht een erg gewilde werkplek.
Het team van brandwachten, heetwerkwachten en gangwaywachten bestaat uit ongeveer 40 collega's. Samen zorgen wij ervoor dat de bezetting op orde is en iedereen ingepland wordt op basis van ieders wensen en voorkeuren.
Er wordt in ochtenddiensten, dagdiensten, middagdiensten en nachtdiensten gewerkt. Zowel doordeweeks als in de weekenden. Flexibele inzet is daarom noodzakelijk.

Sollicitatie

Ben jij de brandwacht die wij zoeken voor bij Damen Yachting? Solliciteer dan direct of bel ons op 0118-412620. Wij kijken uit naar je reactie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Brandwacht
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via esther.franke@tempo-team.nl of 0118-412620. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Brandwacht Tempo-Team 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures