Vacature Chauffeur Belader Vuilniswagen

Chauffeur Belader Vuilniswagen in Vlissingen

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs C en werk jij graag in de buitenlucht met een leuk en enthousiast team? Dan hebben wij een toffe baan voor jou.

Bij deze opdrachtgever ga je aan de slag als chauffeur en belader. Meestal werk je met z'n tweeen waarbij de ene achter het stuur zit en de ander belaadt. En vice versa. Lekker afwisselend dus. In deze functie ben jij het visitekaartje van de stad.

Wat bieden wij jou
  • Salaris rond de 2404,= bruto per maand.
  • Eindejaarsuitkering.
  • Vakantiebijslag van 8,33%.
Wie ben jij
  • In het bezit van het C-rijbewijs en code 95.
  • Nederlands of Engels sprekend.
  • Servicegericht.
Wat ga je doen

Jij gaat je bezighouden met het inzamelen van diverse afvalstromen, denk hierbij aan huisafval, groenafval en grofvuil. Ook zal het lossen van ondergrondse containters tot jouw taken kunnen behoren.

Waar ga je werken

Bij deze overheidsinstelling op Walcheren kan jij nu jouw carriere starten of voortzetten. Een baan met regelmaat. Jij werkt daar van maandag t/m vrijdag van 7.30 - 16.00 uur. Wil je iets minder dagen werken? Ook dat is bespreekbaar.

Sollicitatie

Ik hoor je denken: wanneer kan ik beginnen? Nou, als je snel reageert.. kan dat heel snel gaan! Druk dus snel op solliciteren of stuur een mailtje met je cv naar vlissingen@tempo-team.nl. Liever bellen? Dat kan ook! We zijn te bereiken op 0118-412620.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Laders en lossers
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2404 – 2404
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via sandra.marinisse@tempo-team.nl of 0118-412620. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Chauffeur Belader Vuilniswagen Tempo-Team 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures