Vacature Chauffeur

Chauffeur in Vlissingen

 • Redactie Vlissingen
 • 01-02-2024

Chauffeur in Vlissingen

Klantenservice & Spoed
| 1


Binnen het team van Harthoorn Vlissingen b.v. hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een chauffeur voor een 10×4 vrachtwagen.

Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie.

Functie eisen:

 • Ervaring en affiniteit met alle soorten van werkzaamheden met behulp van een 10×4 vrachtwagen;
 • In het bezit van een geldig vrachtwagenrijbewijs (C + Code 95 rijbewijs);
 • In het bezit van een geldig autorijbewijs (B rijbewijs);
 • In het bezit van een VCA certificaat;
 • Veilig werken is een vanzelfsprekendheid voor je;
 • Flexibele instelling;
 • Goede contactuele eigenschappen.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met , .

Als u belangstelling heeft voor deze functie, vragen wij u een schriftelijke sollicitatie met CV te sturen naar Harthoorn Vlissingen b.v., t.a.v. de heer , Zuidbeekseweg 2, 4386 NC Vlissingen.

.

Werk nieuwbouw appartementencomplex Langedam 30 te ZoutelandeWerk nieuwbouw appartementencomplex Langedam 30 te Zoutelande

Werk nieuwbouw appartementencomplex Langedam 30 te Zoutelande

In opdracht van Bouwgroep Peters B.V. voert Harthoorn Vlissingen b.v. diverse civieltechnische werkzaamheden uit op de projectlocatie Langedam 30 te Zoutelande. Op deze nieuwbouwlocatie wordt een appartementencomplex inclusief parkeerkelder gebouwd.

Verticaal transport Ik ben Gert de Wolf, chauffeur bij Harthoorn. Ik vind het heerlijk om zo vaak mogelijk de weg op te gaan en vele kilometers te maken. Als er een mogelijkheid is voor een transport naar het buitenland dan ben ik er altijd als de kippen bij. Mijn...

Harthoorn Vlissingen b.v. is gecertificeerd voor de BRL 9335, protocol 9335-1. Loonbedrijf Harthoorn B.V. is VCA* 2017/6.0 gecertificeerd. Dit houdt o.a. in dat ook alle medewerkers in bezit zijn van een geldig VCA Diploma.


Functie: chauffeur Startdatum: 20-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Harthoorn Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:chauffeur
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Harthoorn Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Chauffeur Harthoorn Vlissingen 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures