Vacature Collega

Collega in Vlissingen

Dit bieden wij jou

Werken in de ouderenzorg is écht mensenwerk. Dankbaar en mooi, maar soms ook inspannend en vermoeiend. Je doet je werk met passie en hebt een groot hart voor mensen. Dat waarderen we! Hoe je dat merkt? Door alles wat wij je, naast je salaris, nog meer bieden.


Arbeidsvoorwaarden

Als je bij WVO Zorg werkt, dan val je onder de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Daarin zijn de basisarbeidsvoorwaarden, zoals de toeslag voor onregelmatigheidsdiensten en verlof, goed geregeld. Daarbij hoort ook een vakantietoeslag van 8% en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%.

Daarnaast kunnen verschillende arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitgeruild worden via het meerkeuzesysteem. Hieronder vallen het fietsplan, aanvullend pensioen, vakbondscontributie, drie extra verlofdagen, extra salaris, spaarverlof en uitruil reiskosten woon- en werkverkeer.

Pensioenen en zorgverzekering

We denken ook alvast met je mee voor later. Je pensioen is goed geregeld bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Informatie over het Pensioen krijg je rechtstreeks van het pensioenfonds.

We hebben collectiviteitsafspraken gemaakt met twee zorgverzekeraars: IZZ en CZ. Dit betekent dat je een korting of een bredere dekking krijgt op de basisverzekering en/of de aanvullende verzekering.


Ruimte voor ontwikkeling

Wij helpen jou graag verder in je professionele én in je persoonlijke ontwikkeling. Zo maken we ook voor jou als collega iedere dag de moeite waard. Er zijn diverse mogelijkheden om je bij te scholen in je huidige functie, maar ook om door te groeien of om je te specialiseren.

Goed voor elkaar zorgen, doen we met deze aanvullende voorwaarden

  • Goede balans tussen werk en privé: we bieden je mogelijkheden om parttime en flexibel te werken, zodat je een baan hebt die past bij jouw levensfase.
  • Health check: aandacht voor gezondheid en vitaliteit vinden we belangrijk. Daarom willen wij graag dat jij je fit en gezond voelt en met plezier aan het werk bent. Om je hierin te ondersteunen, bieden wij een vitaliteitscheck aan.
  • Kerstgeschenk: ieder jaar mag jij zelf je kerstgeschenk uitkiezen uit een gevarieerd aanbod van mooie cadeaus; van luxe woonartikelen, tot een zelf samen te stellen boekenpakket, verzorgingsproducten, wijnarrangement of het traditionele kerstpakket.
  • Aanbrengbonus: jouw verhaal als medewerker kan ons helpen, want jij kent WVO Zorg als geen ander. Je kunt daarmee familie, vrienden of kennissen makkelijk introduceren binnen onze organisatie. Voor het aanbrengen van een nieuwe collega ontvang je een leuke beloning, want voor wat hoort wat!
  • Personeelsfeest: eens in de zoveel tijd wordt er een groot feest georganiseerd. De inhoud ervan is een verrassing, maar gegarandeerd is het een combinatie van inhoud, food en fun!

Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.

Naast de beste zorg gaat het ons juist ook om het welzijn van mensen, en een gevoel van verbondenheid. Samen met je dierbaren blijven genieten van vandaag en gisteren, dat is volgens ons de kern van zorg met inhoud.

Voor vragen over werken bij WVO Zorg Voor algemene vragen

Functie:collega
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Collega WVO Zorg 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures