Vacature Communicatieadviseur

Communicatieadviseur in Vlissingen

Communicatieadviseur

Uitstekende communicatieve vaardigheden, politiek, samenwerking, communicatieadvies, uitdaging, communicatieadviseur, zelfstandig

 • Opdracht status

  Open

 • Interesse

  0

 • Geplaatst op

  Vandaag

 • Locatie

  Vlissingen, Zeeland, NL

 • De opdracht moet op locatie worden uitgevoerd

 • Budget

  In overleg

 • Geplaatst door

  Select

Opdrachtomschrijving

Functie omschrijving
Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:
Opdracht: Communicatieadviseur
Locatie: Zeeland omgeving Vlissingen Startdatum: medio mei 2024 Einddatum: 1 nov 2024 Optie op verlenging: nee Uren per week: 24 - 36 uur ZZP mogelijk: Ja Projectdetachering: Ja, indicatie salaris obv 36 u p/w
Uiterste reactiedatum: 2 mei 2024 om 16:00 uur
Voor onze opdrachtgever, een overheidsorganisatie, zijn wij op zoek naar een:
Communicatieadviseur - schaal 10 functie
Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging binnen een dynamische overheidsomgeving waar elke dag anders is? Heb jij de expertise om te navigeren door diverse communicatievraagstukken, zowel groot als klein? Sta jij te popelen voor een rol die gevuld is met afwisseling en uitdaging?
Dan ben jij de ervaren communicatieadviseur die wij op korte termijn zoeken! Met professionaliteit en vooruitstrevendheid pak je een scala aan communicatievraagstukken aan. De politieke en bestuurlijke context voegen een extra laag toe aan jouw werk. Als allround communicatieprofessional schakel je moeiteloos tussen strategisch en tactisch advies, en zorg je voor de implementatie ervan.
Dit wordt jouw takenpakket: Je uitstekende communicatieve vaardigheden zet je in voor advisering, samenwerking, en het ontwikkelen en uitvoeren van communicatie- en participatieplannen. Je voelt je thuis in het participatiedomein en weet, in samenwerking met relevante stakeholders, effectieve tools in te zetten.
Met een solide probleemanalyse en een goed begrip van de politiek-bestuurlijke en interne/externe context, bied je advies dat naadloos aansluit op diverse vraagstukken. Hierbij staan de behoeften en doelen van inwoners, collega's en bestuurders centraal. Je pakt proactief en zelfstandig deze uitdagingen op, waarbij je adviseert over verschillende projecten zoals duurzaamheid en energietransitie, en betrokken bent bij beleidsontwikkelingen en collegevoorstellen.
Daarnaast onderhoud je positieve relaties met perscontacten, zowel passief als actief. Als geboren communicatieadviseur weet je dit natuurlijk met al je contacten, zowel intern als extern, te realiseren!
Functie eisen
FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:
- Tarief is all-in maximaal €85,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW).
Wat je meebrengt:
- Een afgeronde communicatieopleiding op hbo+ niveau;
- Minimaal 3 jaar ervaring als communicatieadviseur;
- Ervaring binnen een politiek-bestuurlijke omgeving bij een (semi-)overheidsorganisatie;
- Politieke sensitiviteit en een goed begrip van bestuurlijk-ambtelijke samenwerking;
- Verbindend, nieuwsgierig en lef tonend.
Vaardigheden:
- Zelfstandig, proactief en flexibel;
- Politiek-bestuurlijk en omgevingssensitief;
- Klant- en samenwerkingsgericht; - Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
- Organisatorisch talent.
Dit zijn de voordelen die wij bieden:
- Je wordt onderdeel van een professioneel en gezellig communicatieteam, waarin diverse disciplines vertegenwoordigd zijn, waaronder communicatieadvies en -uitvoering, participatie, vormgeving, citymarketing en kabinetszaken. - Het betreft een tijdelijke opdracht tot minstens oktober 2024, voor 24-36 uur per week.
- Je hebt veel flexibiliteit in het indelen van je werktijden, omdat we begrijpen dat een standaard 9-tot-5-baan niet voor iedereen ideaal is.
Planning: De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 15 mei 2024.
Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing.
Geef ook in je CV het volgende aan:
Datum beschikbaarheid; Hoeveel uur per week; Vakanties of belemmeringen; (concreet) Lopende sollicitaties/intakes; Vakantie; Salarisindicatie obv 40 uur per week.
Startdatum opdracht
20-05-2024 Einddatum opdracht
01-11-2024

Beveel iemand aan en krijg betaald!

Weet je iemand die een goede match zou zijn met dit project? Krijg betaald door professionals aan te bevelen! Voor elke aanmelding krijg je €5 aanmeldbonus direct in je account en wanneer een professional wordt ingehuurd via het platform verdien je 2 % van de verdiensten van de professional (betaald uit ProLinker fees)!Functie:communicatieadviseur
Startdatum:20-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ProLinker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Communicatieadviseur ProLinker 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures