Vacature Constructiebankwerker

Constructiebankwerker in Vlissingen

Functieomschrijving

Bouwen, monteuren en sleutelen aan boord van een jacht?. Zijn dat de vaardigheden die bij jou passen? Dan hebben wij nu een gave job voor jou!

Wat bieden wij jou
  • Salaris vanaf 2850,= bruto per maand.
  • ADV toeslag van 5%.
  • Vakantiebijslag van 8,33%.
  • Reiskosten van 0,21 cent per km.
  • 25 Vakantiedagen bij een ft dienstverband.
Wie ben jij

Jij hebt een afgronde MBO 3/4 opleiding (werktuigbouw), een certificaat veilig hijsen en heftruck. Daarnaast heb je ervaring met klein leidingwerk en zijn stellen, boren, branden, zagen, hechten geen onbekende handelingen voor jou. Beheersing van de Nederlandse taal is daarbij erg gewenst.

Wat ga je doen

Alle in -en afbouwwerkzaamheden aan het jacht is jouw taak. Je kan boren, hechten, lassen, snijden en branden. Per klus krijg je een jobcard waarop staat wat je gaat doen. Je verzamelt zelf je materiaal en gereedschap en zorgt dat je werkplek gereed gemaakt wordt. Een beetje eigen baas dus!

Waar ga je werken

Je gaat werken in het mooiste bedrijf van Vlissingen. Naast de gemoedelijke sfeer ziet je werklocatie er altijd tip top uit!. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 7.10-16.00 uur. Relaxed toch?

Sollicitatie

Je kan hier direct aan de slag! Reageer daarom snel, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:constructiebankwerker
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via vlissingen@tempo-team.nl of 0118-412620. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Constructiebankwerker Tempo-Team 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures