Vacature Coördinator

Coördinator in Vlissingen

Coördinator

12u per week, Parttime, Basisschool

Vlissingen

Wij zijn op zoek naar een coördinator bij het programma basisscholen voor 12 uur per week in Vlissingen. Heb jij een maatschappelijk hart en wil jij nieuwsgierige kinderen kennis laten maken met de wereld? Is coördineren en organiseren jouw tweede natuur? Heb je affiniteit met het onderwijs en binding met de omgeving van Vlissingen?

Jouw droombaan?

Wacht niet langer maar

Hoe ziet jouw functie eruit als Coördinator:

Als Coördinator bij het programma basisscholen organiseer jij gastlessen door contact te leggen met bevlogen gastdocenten en bied jij jouw groep leerlingen alvast een blik op de toekomst en hun eigen talenten. Je bent verantwoordelijk voor de werving, instructie en begeleiding van de gastdocenten, de voorbereidingvan de lessen op de basisschool. Dit doe je in samenspraak met de betreffende leerkracht. Je waarborgt de kwaliteit van het onderwijsprogramma volgens het concept van het programma basisscholen.

 • Je zorgt voor een goed opgebouwd lesprogramma en denkt na over de vakdoelen;
 • Je werft inspirerende gastdocenten voor de lessen, passend bij het vak wat je geeft en bouwt een lokaal netwerk op;
 • Je bereidt de gastdocenten goed voor;
 • Je organiseert excursies voor de leerlingen;
 • Je evalueert de les met de leerkracht en zorgt voor de juiste registratie van de basisgegevens in de centrale administratie;
 • Je werkt nauw samen met je lokale collega's en de regiocoördinator om de kwaliteit van jouw lessen conform het het programma basisscholen concept te waarborgen;
 • Je zet je in om de impact van programma basisscholen zichtbaar te maken, in en buiten de school.

Wat vragen wij van jou:

 • Je bent een organisator (HBO werk- en denkniveau) die vlot communiceert met verschillende doelgroepen (denk aan leraren, leerlingen, ouders en professionals uit het bedrijfsleven);
 • Je bent in staat om jouw ideeën om te zetten in concrete stappen. Je staat bekend om jouw ondernemerschap, creativiteit en zelfstandigheid;
 • Je woont (het liefst) in of omgeving Vlissingen en je hebt een netwerk in deze gemeente;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren, kunt je werk goed prioriteren;
 • Je hebt ervaring of sterke affiniteit met het onderwijs;
 • Affiniteit met fondsenwerving is een pre;
 • En niet in de laatste plaats: je bent ontzettend gemotiveerd om voor IMC Basis aan de slag te gaan!

Wat doet programma basisscholen?

Programma basisscholen biedt een duurzaam tweejarig onderwijsprogramma (in groep 7 en 8) van 3 uur per week onder schooltijd. Het programma is gericht op het ontwikkelen van brede algemene kennis, levensvaardigheden het ontdekken van individuele interesses. De leerlingen maken kennis met uiteenlopende vakken uit de wereld van techniek, wetenschap, kunst, maatschappij, zorg en het bedrijfsleven. In twee jaar tijd werken ze samen met bevlogen professionals als gastdocenten, die vanuit enthousiasme hun vak overbrengen. Daarbij stimuleren we de leerlingen om met volle overtuiging hun interesses en talent te volgen en brengen we hen de vaardigheden bij die helpen hun doelen te bereiken. Elke les richten we zo in dat er momenten zijn die de leerlingen bijblijven, die hun horizon verbreden en hen de drive geven om voor hun dromen te gaan. Programma basisscholen heeft als centrale doelstelling dat jongeren geïnformeerd en gemotiveerd in het leven staan.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt in een inspirerende en informele werkomgeving met gedreven collega's die hart hebben voor jongeren, onderwijs en maatschappelijke mogelijkheden. Je werkt op regelmatige basis samen met collega's uit de regio en de regiocoördinator, maar natuurlijk ook met de leerkrachten en de basisschool inVlissingen. Tevens is er de mogelijkheid om veelal jouw tijd in te delen zoals je zelf wilt.

Hiernaast krijg je:

 • Een jaarcontract vanaf 1 januari 2024;
 • Een salaris tussen de €2.730,- en €3.307,- bruto op basis van 40 uur;
 • NS Business card voor zakelijke reizen of een vergoeding per kilometer;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een inwerktraject en aanvullende opleidingen en trainingen om jouw ontwikkeling te ondersteunen.

Procedure:

Je eerste gesprek vindt plaats met de recruiter en een regiocoördinator van programma basisscholen. Wanneer dit positief is, ontvang je een opdracht en volgt een tweede gesprek met de directeur op de basisschool en de regiocoördinator. Daarna maken wij onze keuze bekend en volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Startdatum is in overleg en kan op korte termijn worden geregeld.

Sluitingsdatum 15 feb


Vragen? Neem contact op


Stuur een e-mail

Functie:coördinator
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2730 – 3307
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IMC Weekendschool via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Coördinator IMC Weekendschool 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures