Vacature Customer Care

Customer Care in Vlissingen

Klantgerichtheid en technisch inzicht zit in jouw DNA. Jij bent een regelaar, en kan snel schakelen tussen verschillende systemen en gesprekken. Deze skills kan jij nu gaan toepassen binnen Delta Fiber op de afdeling Zakelijk voor € 14,- per uur!

Wat bieden wij jou
 • € 14 bruto per uur!
 • Hybride werken
 • Zondag altijd vrij
 • Hecht en gezellig team
 • 1 op 1 inwerktraject
 • Voor 6 maanden met uitzicht op verlenging
Wie ben jij

Jij gaat de zakelijke klanten te woord staan van Delta Fiber. Dit is een spannende markt met klanten door heel Nederland. Van de bakker op de hoek tot aan het grote vakantiepark in de buurt. Jij bent eigen case eigenaar en zorgt er voor dat de klant van A tot Z geholpen wordt.

Hierbij is het belangrijk om jezelf communicatief en professioneel te kunnen opstellen. Jij hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en affiniteit met de IT. Ervaring in de IT is mooi meegenomen.

Jij beheerst over de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt een MBO werk en denkniveau.

Wat ga je doen

Jouw nieuwe baan als medewerker customer care op de afdeling Zakelijk begint bij een 1 op 1 inwerktraject. Jij en je nieuwe collega gaan verschillende casussen doornemen, en nabootsen.

Wanneer jij er klaar voor bent zal je zelf de lijn in gaan om de klanten telefonisch te woord te staan. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossen van storingen, service verlenen, mailen, verbeteren werkprocessen en het afhandelen van complexe vragen, verzoeken of klachten.

·

 • Werktijden ma t/m vr tussen 8:00-21:00
 • Zaterdag van 8:00- 13:00 (1 keer in de maand)
Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij Delta Fiber Nederland in Vlissingen. Het is een functie voor momenteel 6 maanden, met uitzicht of verlenging. De afdeling bestaat uit een knus team, bordevol gezelligheid. Verder is er altijd wat lekkers aanwezig in de kantine, en bij een avonddienst wordt er wel eens pizza besteld. 😉

 • Reiskosten vergoeding €0,21 km
 • Thuiswerkvergoeding €2,15
 • Hybride werken
Sollicitatie

Hallo toekomstige medewerker customer care! Waar wacht je nog op? Deze toffe baan wil je toch hebben? Druk op die gele knop of mail naar delta@tempo-team.nl. Je mag ook bellen voor meer informatie op 0113-308120. Binnen 48 uur weet jij of je in procedure gaat. En misschien ben jij binnenkort onze nieuwe Zakelijke klantadviseur!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Customer Care, Klantadviseur
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Customer Care Tempo-Team 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures