Vacature DBC-Adviseur

DBC-Adviseur in Vlissingen

DBC-adviseur

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

DBC-adviseur

 • HBO
 • Goes
 • Staf & Management

DBC-adviseur

Beschrijving

We zijn op zoek naar een DBC-Adviseur voor de afdeling Zorgadministratie.

Als DBC-Adviseur adviseer en controleer je het DBC/DOT-proces voor zowel de Medisch specialist als voor de organisatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de verschillende gebruikers op het gebied van een juiste, tijdige en volledige bronregistratie. Je signaleert knelpunten, draagt verbeteringen aan en bespreekt deze met de vakgroepen en het management.

Nieuwe wet- en regelgeving vertaal je naar interne beleidsdocumenten en procedures voor het optimaliseren van de bronregistratie. Dit doe je ook in het kader van Horizontaal Toezicht in de zorg. Je bent coördinator voor één of meerdere HT-processen. Vanuit die rol zorg je samen met de three lines of defence en functioneel beheer voor een optimaal registratieproces. Daarnaast[F-VM1] controleer je op de toepassing en uitvoering van de interne richtlijnen. Je bent gesprekspartner voor leidinggevenden en medisch specialisten. Je werkt nauw samen met de medewerkers bronregistratie (onderdeel van de first line), medewerkers zorgadministratie (onderdeel van de second line) en de medewerkers Audit, Risk & Control (onderdeel van de third line). Je coördineert en/of levert een bijdrage aan diverse projecten, zoals bijvoorbeeld Horizontaal Toezicht.

Dit vragen we

 • Een relevante opleiding op HBO of WO niveau;
 • Kennis van wet- en regelgeving omtrent alle DBC/DOT processen;
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met zorgprocessen;
 • Een overtuigende en proactieve gesprekpartner;
 • Je werkt graag samen om tot de beste resultaten te kunnen komen;
 • Positief kritisch en analytisch;

Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55: minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en thuiswerkvergoeding als je thuis werkt. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tag tarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega's
Je werkt samen met drie andere DBC-Adviseurs in het team zorgadministratie op de afdeling Finance & Control. Je werkt veel samen met de medewerkers bronregistratie, medewerkers zorgadministratie en Business Controllers.

En dit je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.


Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij . Marijke is te bereiken via telefoonnummer .

Solliciteren

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.


Adrz

's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:dbc-adviseur
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3434 – 4842
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. DBC-Adviseur Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures