Vacature Delivery Manager

Delivery Manager in Vlissingen

Delivery manager

Ben jij een energieke Delivery Manager die graag het voortouw neemt, houdt van uitdaging én van meters maken. Dan zijn we op zoek naar jou!

Ibuildings: aangenaam kennis te maken!

Misschien ken je ons (nog) niet, maar grote kans dat je gebruik maakt van de platforms waar wij aan gebouwd hebben. Denk maar aan RTL Nieuws en ZLM Verzekeringen. Of 999Games, bekend van de spellen. Hoe tof zou het zijn als jij jouw steentje daaraan kunt bijdragen? Goed nieuws, dat kan! We zijn namelijk op zoek naar een Delivery Manager die een belangrijke bijdrage levert aan een efficiënt verloop van de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor in Vlissingen.

Over jou

Jij bent een manager met een coachende stijl. Je weet hoe je het beste uit je team haalt, past de juiste leiderschapsvorm toe en laat op deze manier iedere medewerker uitblinken in zijn of haar vakgebied. Daarnaast krijg je energie van het opstellen van (delivery)plannen die je vertaalt in concrete operationele processen. En je zorgt er natuurlijk ook voor dat deze plannen gehaald worden!

Herken je jezelf in het bovenstaande? Ben jij klaar om het voortouw te nemen binnen het team van Ibuildings en krijg je energie van het opstellen en behalen van doelstellingen? Laten we dan eens kennismaken!

Wat we bieden

 • Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. € 4000 en € 6000 op basis van 40 uur.
 • Je krijgt een auto van de zaak met tankpas zodat je gemakkelijk naar de klant kan om je gezicht te laten zien.
 • Je ontvangt een laptop en een telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Je start met een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget om jezelf te verbreden of verdiepen.
 • Je ontvangt een laptop en een telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 100% betaalde pensioenbijdrage .

Wij vragen

 • Een open houding en je kunt reflecteren op je eigen gedrag.
 • Je voelt je fijn in Agile een Holacracy werkomgeving of bent bereid om dit te leren.
 • Relevante, leidinggevende ervaring en je hebt het vermogen een team te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast stuur je op eigen regie en eigen verantwoordelijkheid.
 • Je bent daadkrachtig, besluitvaardig en je weet overzicht te bewaren. Hierdoor kan je goed organiseren en de gestelde doelen behalen.
 • Je hebt een authentieke persoonlijkheid, weet anderen te inspireren en te enthousiasmeren en bent zichtbaar op de werkvloer.
 • Je bent stressbestendig en je hebt een probleemoplossend vermogen, waardoor je geen probleem uit de weg gaat.
 • Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en durft nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Ons sollicitatieproces:

Solliciteren doe je door je motivatie te versturen, het liefst met CV => kennismakingsgesprek => diepte interview => Aanbod => Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Spreekt het bovenstaande jou aan, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via onder vermelding van de vacature.
Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan gerust contact op met ons via 088 00 24 000 of .Functie:delivery manager
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 6000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ibuildings via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Delivery Manager Ibuildings 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures