Vacature Directeur Onderwijscluster

Directeur Onderwijscluster in Vlissingen

Vavo

Directeur Onderwijscluster

1,0 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 24 januari 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda!

Klaar om jouw stempel te drukken op de toekomst van onderwijs? Scalda biedt een podium aan strategische denkers die niet enkel in de boeken kijken, maar deze willen herschrijven. Durf jij de pen op te pakken en ons onderwijsverhaal een nieuwe bladzijde te geven?

Per 1 maart 2024 zijn wij binnen het onderwijscluster Maritiem, ICT en Techniek op zoek naar een Directeur Onderwijscluster (1,0 fte).

Wat ga jij doen?

In deze rol ben jij de architect van onze strategische koers, daarnaast ben jij ook de schakel die het thema 'samen' belichaamt. Je bent de drijvende kracht achter de vorming en uitvoering van onze doelen bij Scalda. Als proceseigenaar binnen het Bestuur en Managementteam (BMT) geef je vorm aan strategie en beleid van Scalda-brede doelen. Daarnaast ben je binnen jouw onderwijscluster de dirigent van de strategieën, het beleid en het behalen van de doelstellingen. Je bent de verbinder die teams inspireert en samenwerking bevordert. Jouw leiderschap is essentieel; je stuurt niet alleen rechtstreeks onderwijsteams aan, maar coacht hen ook via teamleiders om ons onderwijs op topniveau te houden.

Wat vragen we van jou?

In de rol van strategische denker en doener ben jij de bouwer van onze onderwijstoekomst. Jouw academische achtergrond of gelijkwaardige ervaring vormt de solide basis voor je inzichten. Je bent geen passieve observant, maar een actieve speler op strategisch niveau, doordrenkt van kennis en visie in het complexe domein van onderwijsmanagement.

Jouw voorgaande ervaring binnen onderwijsinstellingen of de publieke sector geeft je een onschatbaar voordeel. Je hebt niet alleen een stevig netwerk binnen provinciale en gemeentelijke overheden in Zeeland, maar ook waardevolle connecties op regionaal en landelijk niveau binnen de onderwijswereld en relevante sectoren. Het smeden van sterke banden, zowel intern als extern, is jouw tweede natuur. Je brengt innovatie en visie naar de voorgrond, en jouw scherpzinnigheid helpt bij het verkennen van nieuwe markten en ontwikkelingen.

Als analytische leider navigeer je door complexe omgevingen met vastberadenheid. Jouw directe en heldere communicatie zijn een kenmerkend aspect van jouw aanpak. Maar er is meer. Je bent niet alleen een sterk leider, maar ook een begeleider en inspirator. Veranderingsprocessen vormen voor jou geen obstakel maar kansen. Je streeft naar een onderwijscultuur die past bij jouw onderwijscluster en je koestert de groei van jonge talenten. Met een scherp oog voor organisatiesensitiviteit, optimaliseer je processen op centraal en decentraal niveau, altijd in nauw overleg met andere directeuren en managers. Jouw doel? Het verheffen van ons onderwijs naar ongekende hoogten.

Wat bieden we?

De functie is conform het functieprofiel Directeur onderwijscluster en wordt gewaardeerd in functieschaal 14 (max. € 7.704,). Salaris en overige voorwaarden zijn conform de cao mbo . De Directeur onderwijscluster Maritiem, ICT en Techniek heeft als standplaats Vlissingen. Het betreft in eerste instantie een benoeming voor bepaalde tijd, voor een periode van één jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren, een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

De functiebeschrijving kunt u hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. De selectiegesprekken, bestaande uit een gesprek met de sollicitatiecommissie en met de adviescommissie, zijn gepland op woensdag 31 januari 2024. Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

U kunt uw sollicitatie naar de functie van Directeur onderwijscluster Maritiem, ICT en Techniek tot en met 21 januari 2024 indienen. Sollicitaties die niet op deze wijze binnenkomen, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Functie:directeur onderwijscluster
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:7704 – 7704
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Directeur Onderwijscluster Scalda 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures