Vacature Docent Constructietechniek

Docent Constructietechniek in Vlissingen

Docent constructietechniek

1,0 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 4 januari 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda

Per direct ontstaat binnen Scalda Maritiem, ICT en Techniek op locatie Vlissingen de vacature voor Docent constructietechniek (1 fte).

Wat ga je doen?

Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft theorielessen met aanvullend practicum dat verbinding legt met de praktijk. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof die aansluit op het nieuwe onderwijs en de technieken in het bedrijfsleven. Daarnaast onderhoud je contacten met het bedrijfsleven middels bedrijfsbezoeken en andere activiteiten.

Wat vragen we van je?

 • een afgeronde lerarenopleiding of PDG (of zij-instromer die bereidheid is zijn aantekening te halen);
 • Je bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
 • Je hebt een affiniteit met de metaalbranche (verspanen, mechatronica, constructiewerk en lassen);
 • Je vindt het leuk om jouw opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen;
 • HBO werk- en denkniveau.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

 • collegiaal,
 • pedagogisch,
 • vakinhoudelijk en didactisch,
 • organisatorisch,
 • teamplayer,
 • reflectief.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent, zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand). Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2023. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer , op telefoonnummer: . De functiebeschrijving kun je hieronder downloaden .

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met donderdag 4 januari 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Gesprekken vinden plaats in week 2.Functie:docent constructietechniek
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Docent Constructietechniek Scalda 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures