Vacature Docent Engineering Werktuigbouw en Elektrotechniek

Docent Engineering Werktuigbouw en Elektrotechniek in Vlissingen

Docent Engineering Werktuigbouw en Elektrotechniek (Scalda)

Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent Engineering van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda. Per direct onstaat binnen Maritiem, ICT en Techniek op onze locatie in Vlissingen de vacature voor Docent Engineering Werktuigbouw en Elektrotechniek (0,4 - 1,0 fte). Werken in het bedrijfsleven is goed te combineren met werken als docent bij Scalda. Bekijk dan: https://scalda.nl/vacatures/docent-engineering-werktuigbouw-en-elektrotechniekFunctie:docent engineering werktuigbouw elektrotechniek
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Docent Engineering Werktuigbouw en Elektrotechniek Scalda 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures