Vacature Docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen

Docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen in Vlissingen

Docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen

0,8 - 1,0 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 21 december 2023

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2023-2024 ontstaat op de locatie Vlissingen de vacature voor Docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen (0,8 - 1,0 fte).

Wat ga je doen?

Als docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen heb je een bijzonder waardevolle rol in het leven van studenten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar ook voor het inspireren en begeleiden van hen op hun persoonlijke groeipad. Je geeft boeiende lessen, zowel theoretisch als praktisch, en fungeert als hun mentor om hen te ondersteunen bij het oplossen van problemen en het stellen van doelen.

Elke dag als docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen is uniek en gevarieerd. Je begint de dag met een energieke start, begroet je studenten en creëert een positieve leeromgeving. Je begint met het geven van een interactieve theoretische les, waarbij je gebruik maakt van diverse leermiddelen en real-life voorbeelden om de stof tot leven te brengen. Je zorgt ervoor dat de studenten actief betrokken zijn en vragen kunnen stellen.

Na de theorieles is het tijd voor de praktijk. Je neemt de studenten mee naar het practicumlokaal of naar buiten, waar ze de kans krijgen om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Je begeleidt hen bij het uitvoeren van verschillende mobiliteit gerelateerde activiteiten, zoals het controleren van voertuigen, het uitvoeren van technische metingen of het analyseren van verkeerssituaties.

Tijdens de les ben je niet alleen een docent, maar ook een coach en mentor. Je creëert een open sfeer waarin studenten zich comfortabel voelen om vragen te stellen en hun twijfels te delen. Je biedt individuele ondersteuning en begeleiding aan studenten die extra hulp nodig hebben, en moedigt hen aan om hun potentieel te bereiken.

Naast het lesgeven, werk je ook aan het verbeteren van het curriculum en de onderwijsmethoden. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en integreert deze in je lessen. Je neemt deel aan vergaderingen en werkt samen met collega's om de lesstof continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de studenten.

Aan het einde van de dag neem je even de tijd om de voortgang van de studenten te evalueren. Je beoordeelt hun prestaties, geeft constructieve feedback en stimuleert hen om zich verder te ontwikkelen. Je sluit de dag af met een voldaan gevoel, wetende dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd aan de toekomst van de studenten en daarbij aan de toekomst van ons allemaal.

Klinkt dit als jouw ideale werkdag?

Wat vragen we van je?

  • Recente werkervaring in de mobiliteitsbranche, bijvoorbeeld in de autotechniek, bedrijfsautotechniek of met mobiele werktuigen. Je hebt praktijkervaring opgedaan en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in deze sector.
  • Een enthousiaste en flexibele instelling. Je bent een teamspeler die goed kan omgaan met jongeren van 16 jaar en ouder. Je weet hoe je een positieve en motiverende sfeer kunt creëren in de klas.
  • Het vermogen om jongeren te begeleiden in hun leer- en werkproces. Je begrijpt de verschillende leerstijlen en kunt individuele begeleiding bieden aan studenten die extra ondersteuning nodig hebben.
  • Een sterke interesse om jouw praktijkervaring en kennis over te brengen op de studenten. Je vindt het leuk om hen te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en carrièremogelijkheden in de mobiliteitsbranche.
  • Een afgeronde lerarenopleiding of PDG óf de bereidheid om deze te behalen. Je begrijpt het belang van pedagogische en didactische vaardigheden in het onderwijs en bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen als docent.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.331,00 / max. € 4.930,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao-mbo.

Naast het voordeel van vrije dagen tijdens alle schoolvakanties, bieden we ook andere aantrekkelijke voordelen. Zo ontvang je naast je salaris en vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering (de zogenaamde 13e maand).

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarom bieden we verschillende mogelijkheden, zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en meer. Bij ons staat persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling hoog in het vaandel.

In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract van een jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte behoort verlenging van het contract tot de mogelijkheden of zelfs een benoeming voor onbepaalde tijd in dezelfde functie.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met , , telefoonnummer: . De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met 21 december 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Functie:docent mobiliteit mobiele werktuigen
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3331 – 4930
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen Scalda 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures