Vacature Docent Sport

Docent Sport in Vlissingen

Werken bij HZ

  • Dit krijg je van ons

Docent Sport, bewegen & gezondheid

Je hebt nog 14 dagen om te sollicteren!

Docent Sport, bewegen & gezondheid

Je hebt nog 14 dagen om te sollicteren!

Sportkunde

Vlissingen

0,8 fte (32 uur)

3.896 - 5.936

HBO

07 jun. 2024

Omvang: 0,8 fte
Standplaats: Vlissingen

Heb jij hart voor het hoger onderwijs? Wil jij in een proactief team jouw passie voor de waarden van sport en bewegen delen met toekomstige professionals? Ben jij de enthousiaste collega die wil werken voor de opleiding Sportkunde met als kerntaak lesgeven in bewegingsonderwijs?Herken je je in deze functie waar het draait om studenten, om collega's en ieders toekomst? Solliciteer dan op de vacature voor docent bij HZ University of Applied Sciences!

Jouw werk als docent Sport, bewegen & gezondheid

Een dag als docent is uitdagend en enerverend en vraagt een goed aanpassingsvermogen. Jij stelt als docent Sport, bewegen en gezondheid de studenten centraal. Je coacht, helpt en ondersteunt ze waar nodig en daagt uit tot ontwikkeling en professionaliteit. Ook taken zoals studieloopbaanbegeleiding, stagebegeleiding/coördinatie en contact onderhouden met bedrijven waar we in onderwijsprojecten mee samenwerken, behoren tot de functie. Daarnaast hoort het afnemen en beoordelen van toetsen in allerlei vormen ook tot je taken.

We zijn op zoek naar een docent die ervaring en kennis heeft van zowel sport en bewegen als het gezondheidsdomein én die studenten kan leren de kracht van sport en bewegen te benutten o.a. ten behoeve van gezondheids- en sociaal maatschappelijke doelen.

Het team

Als docent maak je onderdeel uit van een klein, ambitieus en innovatief docententeam, waarin een ieder in staat is zich optimaal te ontwikkelen. Het team is een mix van junior en senior collega's, allen met een eigen expertise binnen het werkveld van sport & bewegen. Er is een cultuur van samenwerking en bereidheid tot het coachen van elkaar. Het team kenmerkt zich verder door een hoge mate van zelf organisatie in het organiseren van het onderwijsleerproces.

Het zit in je

Je bent gemotiveerd om in het hoger onderwijs aan de slag te gaan. Je bent in staat om modern onderwijs te verzorgen voor hbo-studenten, alleen en samen met collega's. Je bent een expert die kennis en vaardigheden kan overdragen op studenten. Tevens kun je het leerproces van studenten coachen en begeleiden. Je beschikt ook over de volgende kwaliteiten:

- Minimaal een afgeronde relevante bacheloropleiding, bijvoorbeeld ALO, SPECO, Sportkunde of Bewegingswetenschappen;
- Recente, relevante, aantoonbare werkervaring binnen het onderwijs is een pre;
- Prettige en open stijl van communiceren;
- Didactische- en coachvaardigheden.

Groei met ons mee

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een bruisende werkomgeving ook:

  • Een aanstelling voor 1 jaar in de functie van docent. Verlenging van deze aanstelling hangt af van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
  • Een salaris tussen minimaal € 3.896,33 en maximaal € 5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 11 conform cao hbo);
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld. Daarnaast kent HZ een regeling tegemoetkoming in de reiskosten en een thuiswerkvergoeding;
  • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
  • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center;
  • Een prettige en informele werkomgeving, bij dé persoonlijke hogeschool, waar we onze collega's en studenten bij naam kennen;
  • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk, doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteren

Herken jij je in het profiel? We nodigen je van harte uit om je motivatie aan ons bekend te maken voor 7 juni a.s. via de sollicitatiebutton hieronder.
Toch liever eerst wat meer informatie? Huub Tak, opleidingsmanager, kan je alles vertellen over deze functie ( of ). Voor vragen over de procedure kun je tot 27 mei terecht bij , , via . Vanaf 27 mei kun je aan Monique Martin, , je vragen stellen via .

Meer informatie over onze Hogeschool vind je op www.HZ.nl . Wil je meer weten over het werken bij hogescholen? Bezoek dan eens www.werkenbijhogescholen.nl .

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega's.Functie:docent sport
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3896 – 5936
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Docent Sport HZ 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures