Vacature Docent

Docent in Vlissingen

Van de Perre

 • Over deze vestiging

 • Onze school
  • Organisatie
   • Christelijke school
   • Thema's IPB

Waarom kiezen voor een carrière in het onderwijs?

Docent zijn gaat verder dan lesgeven alleen. Het is een kans om levens te beïnvloeden en de toekomst vorm te geven. Als docent speel je een cruciale rol in het stimuleren van de nieuwsgierigheid van jonge geesten, het inspireren van creativiteit en het bijdragen aan de persoonlijke groei van je leerlingen.

Het is een roeping, die voldoening en betekenis geeft aan elke werkdag!

Als docent speel je een essentiële rol in de vorming van de generatie van morgen. Je bent een belangrijke schakel die leerlingen vooruithelpt in hun ontwikkeling. Als Voorgezet Onderwijs op Walcheren onderkennen we deze belangrijke rol. Daarom werken wij samen om een stimulerende omgeving te creëren waarin het onderwijs kan excelleren.

Het Voortgezet Onderwijs op Walcheren biedt volop mogelijkheden voor (aankomende) inspirerende docenten, met een groot hart voor leerlingen.

Word jij de nieuwe inspirator waar onze leerlingen naar opkijken?

Binnen het voortgezet onderwijs werken betekent dat geen dag hetzelfde is. Het werk is afwisselend, vraagt verantwoordelijkheid maar bovenal werk je met én voor een fantastische doelgroep: onze leerlingen!

Voor dit leuke werk bieden we je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris, kun je ook rekenen op 11 weken vakantie en een budget aan uren, die je op verschillende manieren in kunt zetten. Hierdoor kun je bij voorbeeld (meer) reizen, extra tijd vrijmaken voor je gezin of hobby's of nog meer tijd besteden aan je eigen ontwikkeling buiten het werk om.

De meeste vacatures ontstaan in de vakgebieden wiskunde, Nederlands, Engels, biologie en scheikunde, maar ook als jouw expertise in een ander vakgebied ligt, dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Is je interesse gewekt?

Kom dan sfeer proeven op onze locaties tijdens de open dagen. We vertellen je dan graag alles over onze visie, onze benadering en over de mogelijkheden om in het onderwijs aan de slag te gaan.

Dus als jij:

 • een HBO of WO werk- en denkniveau hebt;
 • je interesse hebt om in het onderwijs aan de slag te gaan;
 • en je energie krijgt van het werken met jongeren.

Meld je dan aan voor één of meerdere van onze open dagen:

Vlissingen:

 • Maandag 26 februari - tussen 18.00 uur en 21.00 uur
  Scheldemond College, gebouw Wielingen - vmbo-mavo;
 • Maandag 4 maart - tussen 14.30 uur en 20.00 uur
  CSW locatie Bestevaêr vmbo - mavo, havo, gepersonaliseerd leren en Vrijeschool.

Middelburg:

 • Woensdag 28 februari - tussen 14.30 uur en 20.00 uur
  Nehalennia locatie Breeweg - havo-vwo;
 • Woensdag 6 maart - tussen 14.30 uur en 20.00 uur
  CSW locatie Van de Perre - mavo - havo en vwo, ook voor geïnteresseerden in ons vmbo onderwijs.

Uiteraard staan we graag iedereen te woord die interesse heeft. Je kunt dus ook zonder afspraak binnenlopen. Om enige voorbereiding mogelijk te maken stellen we een aanmelding echter wel op prijs. Aanmelden kan door een e-mail toe te sturen naar:


Voor vragen over de vacture kunt u contact opnemen met:Functie:docent
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Docent Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures