Vacature Drummer

Drummer in Vlissingen

Slagwerkers gezocht!

Heb je vroeger slagwerk gespeeld en wil je het opnieuw oppakken? Of speel je al in een aantal orkesten mee en wil je een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Voor de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen (KHOG) zijn wij op zoek naar meerdere slagwerkers. Speel je drum, pauken, melodisch of klein slagwerk? Iedereen is welkom! De harmonie repeteert elke dinsdagavond van 20 uur tot 22:15 uur in de Wildbaan 21 in Vlissingen.

Voor de "Talent Band" van de muziekvereniging Vlissingen (MVV) zoeken wij een drummer of slagwerker om ons orkest van ongeveer 30 enthousiaste beginnende muzikanten te komen versterken. De "Talent Band" repeteert 1x in de 14 dagen op zaterdagmorgen van 10 uur tot 12 uur in de Wildbaan 21 in Vlissingen.

Ben je benieuwd en heb je interesse? Kom een keer langs om kennis te maken of neem contact met ons op:Functie:drummer
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KHOG via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Drummer KHOG 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures