Vacature Educatieve Gidsen

Educatieve Gidsen in Vlissingen

Gezocht - educatieve gidsen

Ben je op zoek naar een zinvolle invulling van een deel van je vrije tijd? Kom dan ons educatie-team versterken. Een verantwoordelijke, veelzijdige en vooral leuke functie in het kindvriendelijke Zeeuws maritiem muZEEum.

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van een ervaren team educatiegidsen in een culturele, historische organisatie midden in het centrum van de stad Vlissingen. Je begeleidt schoolgroepen en speciale kinderactiviteiten in het muZEEum en op de buitenlocaties. Je ontwikkelt samen met de anderen in het team educatief materiaal voor verschillende doelgroepen. In het muZEEum werken we volgens de EBL-methode, waarbij kinderen de ruimte krijgen te zeggen wat zij zien, weten en vertellen.

Profiel:

  • Je bent enthousiast, creatief en flexibel. Je hebt ervaring in het onderwijs of in het aanspreken van (groepen) kinderen of volwassenen.
  • Je hebt een passie voor de maritieme historie van Zeeland/ Vlissingen en je wil dat graag interessant maken voor kinderen.
  • Je maakt graag verbindingen tussen de leefwereld van kinderen en het leven van nu en toen.
  • Je bent bereid om te leren (en te lezen) over historie en collectie en op het vlak van het begeleiden van groepsactiviteiten, rondleidingen.
  • Wij zoeken mensen die voor langere tijd op afspraak beschikbaar zijn.

Extra informatie:
Het educatieteam bestaat uit vrijwilligers (7 mannen en vrouwen) met een professionele educatieve achtergrond. Per jaar leiden ze circa drieduizend kinderen rond; vanaf groep 1 tot en met examenleerlingen van het voortgezet onderwijs en groepen uit het beroepsonderwijs.

Sollicitatieprocedure:
Ben je geïnteresseerd en herken je je in het hierboven genoemde profiel? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Stuur je brief en curriculum vitae naar , ter attentie van .

Maritiem Muzeeum Zeeland
Nieuwendijk 11
4381 BV VlissingenFunctie:educatieve gids
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met muZEEum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Educatieve Gidsen muZEEum 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures