Vacature Eerste Autotechnicus / Monteur

Eerste Autotechnicus / Monteur in Vlissingen

Citroën van Beek

Vacature Eerste Autotechnicus / Monteur | Citroën Van BeekCitroën Van Beek

Citroën van Beek

  • Vacature Eerste Autotechnicus / Monteur | Citroën Van BeekCitroën Van BeekEerste Automonteur CitroënVacature Eerste Autotechnicus / Monteur | Citroën Van BeekCitroën Van Beek

Eerste Autotechnicus Citroën

Locatie: Vlissingen

Waar kom je te werken?

Werken bij Citroën Van Beek is werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie. En…wij weten echt álles over Citroën. Met meer dan 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer, kennen wij deze auto's als geen ander. En omdat de klant bij ons absoluut op nummer één staat, is ons familiebedrijf al jaren op rij uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland.

Voor onze vestiging Vlissingen zoeken wij per direct een (eerste) automonteur. Iemand met passie voor auto's en interesse in techniek. Je werkt in een collegiaal team met gemotiveerde technici. De werkplaats is goed georganiseerd en voldoet aan de laatste stand van ontwikkeling in autotechniek en gereedschap. Je krijgt bij ons mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en uit te groeien tot specialist. Je werkt zelfstandig en hebt veel eigen verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen bij Citroën Van Beek?

Als eerste automonteur bij Citroën Van Beek verzorg je het onderhoud en reparaties aan de Citroën-modellen van onze klanten. Naast personenwagens zijn dit ook lichte bedrijfswagens. Complexere klussen zijn voor jou als eerste autotechnicus een uitdaging waar je je graag in vastbijt.

Wat verwachten we van je?

Als Eerste Automonteur met enkele jaren werkervaring heeft autotechniek voor jou geen geheimen meer, je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zoals elektrische auto's en je vindt het leuk om trainingen te blijven volgen. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus en je bent bij voorkeur ook APK-keurmeester. Daarnaast is het een vereiste dat in bezit bent van je rijbewijs B.

Onze vestiging ligt direct langs de A58 tussen Middelburg en Vlissingen en is dus ook zeer goed en snel bereikbaar wanneer je bijvoorbeeld in Goes (20 minuten) of Terneuzen (25 minuten) woonachtig bent.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Van Beek betekent ook werken in een leuk team. Als één van de weinige familiebedrijven in de automotive heerst hier een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Je ontvangt een goed salaris én we bieden je volop mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld door middel van het volgen van een opleiding.

Als blijkt dat je goed in ons team past heb je zicht op een vast contract en dus zekerheid! Je krijgt 30 vrije dagen (24 vakantie dagen + 6 ADV dagen). Je kunt zelfs extra vakantie-uren kopen voor nog meer vrije tijd. Verder krijg je 8% vakantiegeld, een pensioenregeling bij PMT en je werkt in onze moderne werkplaats aan een sterk merk dat vol inzet op innovatie.

Wil je deel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis met je! Vul het formulier op onze website of mail ons je motivatie en cv naar onze vestigingsmanager Edward van Dijk viaFunctie:1e monteur / autotechnicus
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Beek Autobedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Eerste Autotechnicus / Monteur Van Beek Autobedrijf 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures