Vacature Electrical Engineer

Electrical Engineer in Schoondijke

Technotron

Waar ben je naar op zoek?

Electrical Engineer

Werk je graag in teamverband, maar kun je het ook prima in je eentje aan? Ben je oplossingsgericht ingesteld en hou je wel van een uitdaging? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Wat ga je bij ons doen?

Om de productiecapaciteit van Technotron verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een electrical engineer.

We bouwen nieuwe systemen voor klanten in verschillende sectoren. In het software programma E-plan teken je elektrische schema's voor deze nieuwbouwsystemen. Je selecteert schakelcomponenten en genereert een besteloverzicht.

Samen met de software engineer stel je een Functional Design Specification (FDS) op. Dit document moet worden goedgekeurd door de klant. De besturingskasten en panelen worden daarna door een elektromonteur in elkaar gezet.

Tijdens de bouw van jouw ontwerp, voer je controles uit in de werkplaats. Worden de panelen gebouwd zoals jij ze getekend hebt? Is alles correct bekabeld? Ten slotte stel je ook een handleiding op voor de klant.

Hier weet jij wel raad mee

 • Ontwerpen van een elektrisch schema
 • Opstellen van een besteloverzicht
 • FDS opstellen
 • Controles uitvoeren
 • Zorgen dat het systeem voldoet aan wet- en regelgeving

Verder heb je

 • Een diploma MBO elektrotechniek of hoger
 • Ervaring met EPLAN
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Kennis van programmeren van PLC's is een pré

Wat krijg je van ons?

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan binnen een hecht team. Je kunt hier al je kennis en ervaring inzetten. Je krijgt alle ruimte om je professionele en persoonlijke skills verder te ontwikkelen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden & zekerheid. Als je bij ons komt werken heb je ruim 7 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Is dit de baan waar je altijd al naar hebt uitgekeken? Wacht dan niet langer en solliciteer! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar t.a.v. .

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.Functie:electrical engineer
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Technotron via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Electrical Engineer Technotron 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures