Vacature Gastheer/-vrouw Evenementen

Gastheer/-vrouw Evenementen in Vlissingen

Klaar voor een maritiem avontuur?

Word vrijwilliger bij het muZEEum!

Bij het muZEEum ben je niet zomaar een vrijwilliger, je wordt onderdeel van een hechte groep mensen die zich inzetten voor een gedeelde passie: het behouden en doorgeven van ons maritieme erfgoed voor huidige en toekomstige generaties.

Leuk contact met collega's en bezoekers
Bij ons is vrijwilligerswerk meer dan alleen wat taken uitvoeren; het is een kans om nieuwe vrienden te maken en te genieten van geweldige uitjes. Onze maandelijkse 'koffiemomentjes', kerstviering of het jaarlijkse uitje naar een ander museum zijn gezellige contactmomenten. Bovendien heb je veel interactie met bezoekers, je prikkelt ze om meer te weten te komen en zorgt dat ze een onvergetelijk uitje hebben.

Goede begeleiding en vergoeding
Je kunt rekenen op professionele begeleiding en een boeiende kijk achter de schermen van ons museum. Uiteraard krijg je gratis toegang tot het museum. We voorzien in een vrijwilligerscontract, vergoeding van onkosten en een vrijwilligersverzekering.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen in verschillende rollen. Er zit altijd iets bij wat bij jou past!

mail ons

Gastheer/-vrouw evenementen

Bij ons museum draait alles om de beleving en de gastvrijheid. Als gastheer-/vrouw speel jij een cruciale rol in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze bezoekers, of het nu gaat om lezingen, recepties of een ander soort evenement.

Als gastheer-/vrouw ben jij het stralende middelpunt bij recepties en evenementen. Je begroet gasten met een warm welkom en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen, een plekje of wat te drinken en te eten krijgen.

Gastheer/-vrouw Oranjemolen

Voor het nieuwe seizoen in '24 zoeken we ook vrijwilligers voor de Oranjemolen. Met eeuwen aan geschiedenis en als molen die in Nederland het dichtst bij zee staat is de Oranjemolen een schitterende en avontuurlijke plek om te zijn. In de molen wordt via een gratis expositie het verhaal over WO II en de Slag om de Schelde verteld.

Collectie

Kontakt

Maritiem Muzeeum Zeeland
Nieuwendijk 11
4381 BV VlissingenFunctie:gastheer vrouw evenementen
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met muZEEum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Gastheer/-vrouw Evenementen muZEEum 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures