Vacature Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper in Middelburg

Gedragswetenschapper met coördinerende taken

22 mei 2024

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van kinderen, jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden. Als Gedragswetenschapper met coördinerende taken heb je hier een belangrijke rol in.

Gedragswetenschapper met coördinerende taken

32 - 36 uur per week

Jouw zinvol werk

Binnen jouw multidisciplinair team ben je behandelverantwoordelijke. Hiertoe zet je de behandellijnen uit, ondersteun, adviseer en coach je jouw jeugdzorg-professionals. Je voert diagnostische onderzoeken uit en levert een bijdrage aan inhoudelijke beleids- en methodiekontwikkeling, scholing en deskundigheidsbevordering.

In je werk krijg je met veel verschillende doelgroepen te maken: het jonge kind, kinderen in de basisschoolleeftijd en adolescenten. Voor de afstemming van hulpverlening en/of behandeling onderhoud je contact met vaktherapeuten, ketenpartners, zorgconsulenten en het netwerk rondom de jongere of het kind. Je hebt ook regelmatig contact met gemeenten, het onderwijs en andere samenwerkingspartners.

Tevens voer je voor 12 uur per week coördinerende taken uit binnen het team van gedragswetenschappers. Hierbij coördineer je de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden van gedragswetenschappers en begeleidt, instrueert en motiveer je de gedragswetenschappers, waar nodig.

Je bent het aanspreekpunt voor het team en zorgt voor goede communicatie en informatie-uitwisseling binnen en tussen de teams gedragswetenschappers. Verder zorg je, in samenwerking met de coachend teamleiders en managers, voor een juiste bezetting binnen het team van gedragswetenschappers, signaleer je ontwikkel- en trainingsbehoeften en zorg je voor het realiseren en bewaken van de doelstellingen in het team. Verder neem je deel aan de vakgroep, je geeft gevraagd en ongevraagd advies rondom kwaliteitsinnovaties en methodieken en je adviseert de manager rondom de inrichting van zorgprocessen. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

Kortom, vanuit jouw rol draag je bij aan het hulpverleningsproces en neem je de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden.

Hier ga je aan de slag

Je maakt deel uit van een team van Gedragswetenschappers en van daaruit kom je te werken binnen één van onze drie clusters:

 • Ambulant & Pleegzorg
 • Verblijf met behandeling & Gezinshuizen
 • Dagbehandeling, Onderwijsarrangementen & Jongerenteams

Jij bent zinvol want…

Je communiceert helder, je weet te enthousiasmeren en beschikt over een hoog reflectief vermogen. Daarnaast weet je initiatief te nemen, ben je stressbestendig en ga je flexibel om met uiteenlopende vraagstukken en situaties. Je bent sterk in plannen en organiseren en kan een coachende rol aannemen. Als professional ben je in het bezit van een WO diploma Orthopedagogiek of Psychologie en beschik je over een BIG- of SKJ-registratie (zie www.skjeugd.nl ) of voldoe je in ieder geval aan de voorwaarden om je te laten registreren. Je hebt ervaring op het gebied van diagnostisch onderzoek en bent bij voorkeur in het bezit van BAPD. Gedragstherapeutische ervaring is een pré, net als kennis over trauma, hechting, systeemgericht en oplossingsgericht werken.

Wat je van ons mag verwachten

Wij geven jou het professionele vertrouwen en krijgt alle ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dat doen we onder andere door ons eigen , vol vakmodules en trainingen. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van de e-learnings van GGZ Ecademy en GoodHabitz.

En verder

 • Beloning voor jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg. Dat betekent minimaal € 3.786,- en maximaal € 5.722,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (salarisschaal 11). Voor de coördinerende taken van 12 uur per week geldt een beloning van minimaal € 4.171,- en maximaal
  € 6.339,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week (salarisschaal 12).
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering bovenop je salaris. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding van de tunnelkosten.
 • Ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering.
 • Thuiswerken is deels mogelijk. Wij faciliteren jou in een goede thuiswerkplek inclusief vergoeding.
 • Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling: je maakt onbeperkt gebruik van ons e-learning aanbod en ons programma om vitaal te blijven als werknemer.


Functie:gedragswetenschapper
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3786 – 5722
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Juvent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Gedragswetenschapper Juvent 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures