Vacature Gedreven Professionals

Gedreven Professionals in Vlissingen

Werkuren:
Sluitingsdatum: dinsdag 31 december 2024
Opleidingsniveau:

De gemeente Vlissingen gaat voor groei en innovatie. Dat zie je terug in onze bruisende stad. Deze groei brengt ons voortdurend nieuwe, mooie en boeiende projecten en uitdagingen. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar getalenteerde en gedreven professionals om ons team te versterken.

Ben jij onze volgende projectleider ruimtelijke ontwikkeling, beleidsmedewerker (bijvoorbeeld in het domein van verkeer), ondersteuner van de planeconoom, projectleider of werkvoorbereider civiel, wegbeheerder, manager of beleidsmedewerker sociaal domein?

Als jij op zoek bent naar een dynamische en inspirerende werkomgeving, waar je de kans krijgt om je vaardigheden en ideeën in te zetten voor de ontwikkeling van onze stad, dan willen we graag van je horen. Bij de gemeente Vlissingen bieden we een stimulerende werkomgeving en volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Laat van je horen! We nodigen je graag uit voor een informele kennismaking bij een kop koffie. Heb je interesse reageer dan via de solliciteren button. We zien je reactie graag tegemoet.Functie:professionals
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Gedreven Professionals Gemeente Vlissingen 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures