Vacature Geniet

Geniet in Vlissingen

Proef&Geniet - Leerwerkbedrijf

Proef&Geniet in Vlissingen is een plek waar je werkervaring kan opdoen in een veilige, gezellige werkomgeving. Een tussenstap naar betaald werk. In de delicatessenwinkel kunnen klanten terecht voor bonbons, Zeeuwse producten, verschillende soorten kazen en nootjes. In de lunchroom kan je terecht voor warme en koude dranken, diverse belegde broodjes en tosti's en gebak. In dezelfde ruimte bevindt zich ook de tweedehands kledingwinkel.

Leerwerkbedrijf Proef&Geniet!
Scheldestraat 21
4381 RP Vlissingen

T:
E:

Proef&Geniet is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 09.30 uur - 16.30 uur.

Tweedehands kledingwinkel

Deelnemer bij leerwerkbedrijf Proef&Geniet

Bij Proef&Geniet krijg je een takenpakket en programma die op maat is gemaakt voor jou. In overleg wordt dit samengesteld, afhankelijk van je wensen, vaardigheden en groeimogelijkheden. Je kan aan de slag in de lunchroom, bijvoorbeeld bij het maken of serveren van heerlijke broodjes en soep. Er is een delicatessenwinkel waar je kan meewerken aan het inpakken en verkopen van allerlei lekkernijen. Of misschien vind je het meewerken in de tweedehandskledingwinkel wel leuker. Er zijn vele mogelijkheden!

Op de werkvloer van het leerwerkbedrijf in Vlissingen is professionele begeleiding aanwezig. Zij worden geholpen door betrokken vrijwilligers. Door een-op-een begeleiding helpt de begeleiding je om je doelen te behalen. Deelnemers zijn gemiddeld zes uur per week aanwezig, verdeeld over 3 dagdelen. De lengte van je deelname is afhankelijk van je zorgvraag en opgestelde doelen.

Wie kan deelnemen?

Het doel van het leerwerkbedrijf is uiteindelijk terugkeren naar zelfstandig werk. Je bent arbeidsongeschikt verklaard en zit momenteel in de UWV of de ziektewet. Je kan ook deelnemen bij Proef&Geniet als je een passende WMO indicatie hebt aangevraagd bij je gemeente. Kom je niet uit gemeente Vlissingen, Veere of Middelburg? Dan kan je alsnog deelnemen bij Proef&Geniet vanuit het PGB. De werkplekken van Proef&Geniet zijn niet bedoeld als langere dagbesteding vanuit de WOZ.

Samen werken aan doelen

In het leerwerkbedrijf wordt er samen met jou gewerkt aan het behalen van persoonlijk samengestelde doelen. Denk aan het herstel van je dagstructuur, omgang met anderen en het aangeven van je grenzen. Je werkt aan zelfredzaam zijn en het weer op de rails krijgen van jouw leven in de maatschappij.Functie:geniet
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Geniet De Hoop 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures