Vacature Helpende

Helpende in Vlissingen

Helpende (met medicatiemodule)

 • Vlissingen

 • 12 t/m 32 uur per week

 • Vondellaan

Helpende (met medicatiemodule)

Als helpende (met medicatiemodule) richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze bewoners met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je verricht begeleidende en verzorgende handelingen in het verzorgende proces. En je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt.

Binnen ons verpleeghuis zorg jij ervoor dat er een goede woon- en leefomgeving is en zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen. Jij hebt een signalerende en verbindende rol en zorgt ervoor dat bijzonderheden worden doorgegeven. Door jouw bijdragen zijn de collega's uit het team of andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt op de hoogte en kunnen adequaat reageren. Kortom een leuke, afwisselende baan, waarin je jouw talent en betrokkenheid kwijt kunt.

Jouw team en werkplek

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met collega's woon- en leefmilieu, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega's vanuit andere disciplines. Verpleeghuis Vondellaan heeft 16 kleinschalige woningen en Verpleeghuis Picassoplein heeft 4 kleinschalige woningen, beide voor mensen met dementie. Per woningen delen 6 à 7 bewoners samen een woonkamer en beschikken ze elk over een eigen appartement.

Het verpleeghuis Vondellaan en Pablo Picasso heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van het diploma Helpende (niv. 2) eventueel aangevuld met de medicatiemodule. Of de bereidheid deze te volgen.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Heb je nog geen medicatiemodule en heb je interesse om deze te behalen? Dan bieden we jou deze mogelijkheid graag aan.
 • Een passend salaris volgens de CAO VVT, voor Helpende FWG schaal 25 (max. € 2.928,86 o.b.v. 36 uur per week) en voor Helpende (met medicatiemodule) FWG schaal 30 (max. € 3.013,60 op basis van 36 uur per week).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Neem voor meer informatie over deze vacature kan je tijdens kantooruren contact op met de : ) of Lisanne Stokx ).


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:helpende
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3013 – 3013
Uren per week:12 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Helpende WVO Zorg 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures