Vacature Helpende Zorg & Welzijn Plus Help

Helpende Zorg & Welzijn Plus Help in Vlissingen

Sluiten Werken wanneer jou uitkomt?
Werk je op dit moment niet in de zorg, omdat de uren of dagen niet passend zijn? Dan heeft Zorgstroom dé werkoplossing voor jou!
Neem contact op

Jouw werk

Als Helpende Zorg & Welzijn Plus help jij cliënten alles uit hun dag te halen. En daar krijg je veel voor terug. Kom jij bij ons leren én werken?

De opleiding Helpende Zorg & Welzijn Plus in het kort:

• je leert door te doen. Je werkt namelijk 16-28 uur in één van onze woon-zorglocaties

• de opleiding duurt gemiddeld anderhalf jaar

• na de opleiding kun je medicatie toedienen

• baangarantie binnen Zorgstroom.

Als Helpende Zorg & Welzijn Plus zorg je samen met je collega's ervoor dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen genieten van hun dag. Je biedt ondersteuning bij alle dagelijkse taken, maar een bakje koffie drinken, wandelen of knutselen hoort er ook bij. De eigen regie van de cliënt staat hierbij centraal.

Tijdens de opleiding leer je alles over medicatie. Denk aan diabeteszorg en het verzorgen van kleine wonden. Hierdoor ben je na je opleiding bevoegd om medicatie uit de delen en toe te dienen. Ook leer je ziektebeelden zoals dementie en Parkinson herkennen. Én hoe je hiermee om moet gaan. Zo kan je elke cliënt nóg beter helpen.

Leerling Carola Mackaaij (50): "Als verzorgingsassistent miste ik het stukje zorg. Ik wilde nét dat stapje extra zetten voor cliënten. En dankzij deze opleiding kan dat!" Wil je meer lezen over collega's die werken én leren bij Zorgstroom, check dan https://werkenbijzorgstroom.nl/verhalen

Tijdens de opleiding ben je direct een belangrijk onderdeel van het team. Samen met je team kijken jullie naar wat de cliënten nodig hebben. Ook schakel je met familieleden, vrijwilligers en mantelzorgers. Je levert dus een enorm waardevolle bijdrage.

Je kunt in februari 2024 starten met deze opleiding. Ben je binnenkort al beschikbaar en kun je niet wachten om te beginnen? Daar hebben we iets op bedacht: je kunt nu al aan de slag als aspirant-leerling. Als aspirant-leerling leer je de eerste kneepjes van het vak, word je ingewerkt in de basiszorg en kun je ook al een aantal modules volgen via ons leerplein; je start je opleiding dan eigenlijk met een voorsprong. En nog een voordeel: je leert het werk en onze organisatie al goed kennen voordat je met je opleiding start.

Wát werken & leren bij Zorgstroom zo leuk maakt?! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

WVO Zorg en Zorgstroom hopen eind 2023 te fuseren. Dit betekent dat wij onze krachten bundelen en ook samen gaan opleiden. Door onze fusie kunnen we jou een breed aanbod van zorgopleidingen aanbieden. We investeren graag in onze huidige en toekomstige medewerkers, en bieden ondersteuning en begeleiding om je te helpen jouw ambities waar te maken! Wil je meer weten of een van onze informatiebijeenkomsten bezoeken? Lees dan snel verder op https://www.wvozorgstroom-opleiden.nl/bezoek-onze-informatiebijeenkomst

Vacaturenummer

22.017


Direct reageren

Wat bieden wij?

 • een opleidingsplaats binnen een locatie van WVO Zorg/Zorgstroom in Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg of Veere
 • na het behalen van je diploma heb je baangarantie binnen WVO Zorg/Zorgstroom
 • een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding
 • een salaris conform de cao Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg (VVT). Je wordt ingeschaald in de zij-instroomperiodiek van FWG 30. Je hebt een bruto maandsalaris van

€2.210,77 (gebaseerd op 36 uur p.w.) Oftewel een bruto uurloon van €14,13.

 • werk je op dit moment al bij WVO Zorg/Zorgstroom en is je uurloon hoger dan €14,13? Dan houd je je huidige uurloon. Je gaat dus niet minder verdienen.
 • een nieuwe uitdaging waarbij je jezelf kan ontwikkelen. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Denk aan de opleiding tot Verzorgende IG.
 • een afwisselende baan. Écht elke dag is anders.
 • persoonlijke begeleiding van je collega's en je praktijkopleider
 • de opleidingskosten worden door WVO Zorg/Zorgstroom betaald.

Wat breng jij?

 • een vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (vmbo basis) of een diploma van een vergelijkbare opleiding op niveau 1
 • enthousiasme en passie voor de ouderenzorg zijn voor ons belangrijker dan je leeftijd. Het maakt niet uit wat voor werk je nu doet én of je nog aan het begin van je carrière staat óf juist al een eind op weg bent!
 • je bent een doorzetter met een gezonde dosis pit
 • een groot inlevingsvermogen
 • flexibiliteit; het willen werken in wisselende diensten (ochtend, avond en in het weekend)

Wil je meer informatie over het werken en leren bij Zorgstroom en deze opleiding? Neem dan contact op met , coördinator BPV Zorgstroom, telefoon of met Margot van Molenbroek, praktijkopleider Zorgstroom, telefoon . Of bezoek een van onze informatiebijeenkomsten. Kijk voor de data en tijdstippen op https://www.wvozorgstroom-opleiden.nl/bezoek-onze-informatiebijeenkomst

Heb je zin om deze opleiding te starten? Laat het ons weten!

Wat bieden wij?

 • een opleidingsplaats binnen een locatie van WVO Zorg/Zorgstroom in Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg of Veere
 • na het behalen van je diploma heb je baangarantie binnen WVO Zorg/Zorgstroom
 • een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding
 • een salaris conform de cao Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg (VVT). Je wordt ingeschaald in de zij-instroomperiodiek van FWG 30. Je hebt een bruto maandsalaris van

€2.210,77 (gebaseerd op 36 uur p.w.) Oftewel een bruto uurloon van €14,13.

werk je op dit moment al bij WVO Zorg/Zorgstroom en is je uurloon hoger dan €14,13?

Functie:helpende zorg & welzijn
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Helpende Zorg & Welzijn Plus Help Zorgstroom 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures