Vacature HR-Medewerker

HR-Medewerker in Vlissingen

Werken bij HZ

 • Dit krijg je van ons

Je hebt nog 19 dagen om te sollicteren!

HR-medewerker

Je hebt nog 19 dagen om te sollicteren!

Dienst P&OO

Vlissingen

2.724-3.631

MBO

Omvang: 24- 36 uur (0,6 - 0,9 fte)
Standplaats: Vlissingen

Wil jij het aanspreekpunt zijn voor onze medewerkers en leidinggevenden voor allerlei HR-vragen? Vind je het leuk om mee te denken over het verbeteren van onze werkprocessen? Wij zoeken een enthousiaste, proactieve duizendpoot om ons team personeel & organisatie te versterken. Kom jij bij ons het verschil maken? Solliciteer dan op deze vacature bij HZ University of Applied Sciences.

Jouw werk als HR-medewerker


In onze dynamische onderwijsomgeving is geen werkdag saai! Dagelijks moet je snel schakelen tussen allerlei werkzaamheden. Je bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers als het gaat om (operationele) vragen over bijvoorbeeld de cao-hbo of HZ-regelingen. Ook informeer je, geef je advies of verwijs je door naar collega's én ben je bezig met het bewaken en uitvoeren van (administratieve) processen, acties en deadlines.

Als geen ander weet jij dat je werk als HR-medewerker verder gaat dan alleen het bewaken en uitvoeren van regels en procedures. Je bent initiatiefrijk, durft kritische vragen te stellen en denkt mee over dagelijks verbeteren. Jij weet te onderscheiden wanneer mensgerichte dienstverlening voorop dient te staan en wanneer het juist aankomt op het werken volgens afgesproken werkprocessen.

Sinds kort werken we met een nieuw HR softwaresysteem en met bijbehorende digitale workflows en werken we hard aan de optimalisatie hiervan. Als jij daar ervaring mee hebt, leren we graag van je! Ons personeel wordt steeds internationaler en we maken graag stappen om deze specifieke doelgroep goed te ondersteunen. Spreek je goed Engels? Dan komt dat goed van pas!


Dit vind je leuk om te doen

Hou jij van afwisseling? En van het ondersteunen, informeren en adviseren van medewerkers en leidinggevenden over allerhande HR-zaken? En vind je het daarnaast leuk om:

 • Actief bij te dragen aan het verbeteren en optimaliseren van de werkprocessen;
 • De administratieve afhandeling te doen van allerlei soorten personele mutaties;
 • De HR-adviseurs te ondersteunen;
 • Mee te denken over diverse actuele HR-thema's.

Het team


Het team personeel & organisatie bestaat uit 13 betrokken en hardwerkende collega's. Wij houden ons bezig met alle strategische, tactische en operationele werkzaamheden op HR gebied. Het team is volop in ontwikkeling richting wendbaar werken en integrale samenwerking. Kenmerkend voor het team zijn de woorden: betrokkenheid, integriteit en verantwoordelijkheid. Om samen veel werk te kunnen verzetten is verbinding noodzakelijk en daar nemen we dan ook met regelmaat tijd voor.

Het zit in je


Om deze functie goed te kunnen vervullen heb jij:

 • Minimaal een afgeronde, relevante MBO-4 opleiding, maar bij voorkeur een afgeronde, relevante Ad- of bacheloropleiding;
 • Minimaal 2 jaar actuele werkervaring als HR-medewerker of een vergelijkbare functie;
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van HRM;
 • Een positieve instelling, gericht op elke dag leren en 'elke dag beter';
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, waarbij je het talent hebt om zowel duidelijk als verbindend te zijn;
 • Plezier in zorgvuldig werken, zonder daarbij het tempo uit het oog te verliezen;
 • Stressbestendigheid en een proactieve houding zijn belangrijke eigenschappen.

Groei met ons mee


We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • Een tijdelijke aanstelling in de functie medewerker P&OO voor één jaar. Verlenging van deze aanstelling hangt af van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.724,20 en € 3.631,83 bij een fulltime dienstverband (schaal 7, conform cao-hbo);
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Veel vrije dagen: ongeveer 53 als je fulltime werkt (parttime naar rato);
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool


Samen met zo'n 625 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie: bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, HR-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteren


Is deze uitdaging echt iets voor jou? Solliciteer dan vóór 27 februari 2024 via de sollicitatiebutton hieronder. We lezen in je brief graag wat jouw voorkeur is voor de grootte van jouw eventuele nieuwe baan (tussen de 24 en de 36 uur).

Toch liever eerst wat meer informatie? en Emmy van den Broeke kunnen je meer vertellen over de functie. Monica is tot 16 februari bereikbaar via of . Emmy is van 19 tot 23 februari te bereiken via of .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 4 maart.

Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je zo spoedig mogelijk in jouw nieuwe rol als HR-medewerker.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega's

Enthousiast? Waar wacht je nog op?

Je hebt nog 19 dagen om te sollicteren!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

1.

Wij bekijken je cv en motivatie. Als die aansluit bij de vacature, nodigen we je uit voor de volgende stap. Geen eerste gesprek? Wees niet getreurd, er komen wekelijks nieuwe vacatures bij.

We bespreken je kennis, ervaring en ontwikkelmogelijkheden. We vertellen natuurlijk ook wat we jou te bieden hebben. Geloven we dat er een klik is, dan volgt een vervolggesprek.

Er wordt een aanbod gedaan! Accepteer je het aanbod, dan wordt er een contract opgesteld en getekend. Daarna treed je officieel in dienst bij ons en kan het avontuur beginnen.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden

Werken & wonen in Zeeland

Als enige hogeschool in de provincie nemen we een belangrijke plek in de regio in. Een regio waar het heerlijk wonen en ontspannen is.

HZ biedt je alle kans om te werken waar jij wilt.

Functie:hr medewerker
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2724 – 3631
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. HR-Medewerker HZ 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures