Vacature HR Professional

HR Professional in Vlissingen

HR Professional 16 upw, 4 tot 6 maanden

  • Bericht gepubliceerd op: 28 november 2023

Over de opdracht:

Je gaat HR ondersteuning bieden aan een vestiging van een onderneming gericht op verzamelen en verwerken van voedselafval. Dat betekent alle activiteiten rondom instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, inclusief alle juridische aspecten rondom arbeidsovereenkomsten en -regelingen, ontslagrecht en processen zoals contracten, ziekteverzuim, verlof, input voor salarismutaties etc. Natuurlijk help je ook het management.

Het is een solistische functie waarbinnen we veel zelfstandigheid verwachten, maar waar wel ondersteuning beschikbaar is vanuit HRM bij de moederonderneming.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is onderdeel van een wereldleider op het gebied van het verwerken en leveren van oliehoudende zaden, graanproducten en gerelateerde ingrediënten. Sinds 1818 voorziet men in voedsel en brandstof door productie van duurzame grondstoffen en producten. Het hoofdkantoor is gevestigd in de US en zo'n 25.000 medewerkers zijn werkzaam in meer dan 350 haventerminals, oliezaadverwerkingsfabrieken, graanfabrieken en faciliteiten voor productie en verpakking van voedingsmiddelen en ingrediënten.

Over jou:

Je hebt:

  • Een gerichte HRM opleiding op HBO niveau.
  • Ca. 5 jaar ervaring in een generieke HR functie waar je verantwoordelijk bent geweest voor instroom, door stroom en uitstroom van medewerkers. Daarnaast ben je goed op de hoogte van alle juridische regelgeving rondom arbeidsovereenkomsten en -regelingen en processen zoals contracten, ziekteverzuim, salarismutaties, verlof etc.

Heb je belangstelling?

Herken je jezelf en zie je het helemaal zitten? Mail jouw CV en motivatie naar . Voor meer informatie, bel of app dan via en geef svp aan wanneer je graag teruggebeld wordt.Functie:hr professional
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Human Forces via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. HR Professional Human Forces 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures