Vacature HRM Adviseur

HRM Adviseur in Vlissingen

HRM-adviseur

0,7 fte

Human Resources Management

Vervaldatum : 11 januari 2024

Maak je wereld en die van hen

Per 1 maart hebben wij een vacature binnen het bureau Bedrijfsvoering, team Human Resources Management op de locaties Terneuzen en Vlissingen voor een HRM-adviseur (0,7 fte).

Het bureau Bedrijfsvoering draagt bij aan het creëren van een inspirerende en gezonde werkomgeving waarin optimaal kan worden samengewerkt, waar medewerkers leren van en met elkaar om de op elkaar afgestemde ambities van de organisatie en de medewerkers nu en in de toekomst waar te maken en waarvoor medewerkers hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur speel je een cruciale rol in het ondersteunen van het lijnmanagement op diverse HR-gebieden. Je geeft advies over zowel individuele medewerkers als team- en organisatieontwikkeling. Actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling en implementatie van HR-beleid en -instrumenten is een essentieel onderdeel van je functie. Je beschikt over de vaardigheid om managementinformatie om te zetten naar relevante HR- en organisatievraagstukken en bijbehorende oplossingen. Bovendien lever je een waardevolle bijdrage aan de verbetering en optimalisatie van (HR-) werkprocessen.

Wat vragen we van je?

  • algemene theoretische en praktische kennis van personeelsbeleid en personeelsadministratie;
  • kennis van en inzicht in rechtspositionele regelingen, relevante wet- en regelgeving waaronder Arbowetgeving en financiële arbeidsvoorwaarden;
  • een afgeronde HBO-opleiding op het vakgebied;
  • affiniteit met begeleiding van teamontwikkeling;
  • ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Als HR-adviseur ben je klantgericht, weet je in je advisering een goede afweging te maken tussen verschillende belangen en beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht. Daarnaast ben je in staat om samen te werken met diverse in- en externe partijen, ben je positief kritisch en communicatief vaardig.

Wat bieden we je?

Naast een leuke- en uitdagende werkomgeving bieden we je een salaris van minimaal € 3.431,00 en max. € 5.078,00 (functieschaal 10). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor de duur van een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, een benoeming voor onbepaalde tijd plaatsvinden.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met , , telefoonnummer . De functiebeschrijving kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met donderdag 11 januari 2024 solliciteren. Sollicitaties die niet via de site binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Functie:hrm adviseur
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. HRM Adviseur Scalda 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures