Vacature Hulpoperator

Hulpoperator in Vlissingen

Nature Group Martens Renewables logo

DSC 8669

Beginnend / hulpoperator

26-04-2024

Logistiek, Handel, Scheepvaart en Milieu.

Binnen de Environmental divisie 'Nature Group - Martens Renewables' voor de locatie in Vlissingen (Nieuwdorp) zijn wij opzoek naar een frisse startende en enthousiaste beginnende operator.

'Beginnend / hulpoperator'
Nieuwdorp (Vlissingen) - 40 uur

Wat houdt de functie in?

We zijn op zoek naar een hulpoperator die van aanpakken weet en interesse heeft in techniek. Als hulpoperator sta je in voor de ondersteuning van de dienstdoende operator. Je ondersteunt de operator bij taken zoals; op correcte wijze ontvangen en verwerken van afvalstoffen, je assisteert bij, of verricht onderhoudswerkzaamheden en het laden en lossen van vrachtwagens en schepen.

Wat breng je mee als persoon?::

 • veiligheidscertificaat VCA (of bereid dit te halen)
 • in teamverband en zelfstandig kunnen werken;
 • handig en technisch inzicht hebben;
 • oog hebben voor verbeteringen;
 • actieve houding;
 • bereidheid tot het volgen van opleidingen;
 • gemotiveerd;
 • collegiaal;
 • in bezit van eigen vervoer.

Wat mag je verwachten van Martens Renewables?

Werken in een professionele en internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van een enthousiast team met competente en betrokken medewerkers. De positie kent prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Naast een prima marktconform salaris biedt Martens Renewables een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Flexibele werktijden in overleg maken een optimale werk/privé balans mogelijk. Kortom - Martens Renewables is een geweldig bedrijf om voor te werken als je ambitieus bent en niet bang bent voor verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je graag meer informatie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar: . Tav Dhr. .


Nature Group Martens Renewables
Spanjeweg 2
4455 TW Nieuwdorp (ZLD)
+31 (0) 113 672 210Functie:hulpoperator
Startdatum:28-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Martens Cleaning via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Hulpoperator Martens Cleaning 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures