Vacature Hulpverleners Betrokken

Hulpverleners Betrokken in Vlissingen

Casusregisseur Wmo & Jeugd 24-36 uur

Werkuren:
Sluitingsdatum: dinsdag 9 januari 2024
Opleidingsniveau: HBO

Dit ga je doen
Als casusregisseur organiseer en regisseer jij de hulpverlening. Tijdens de eerste gesprekken met cliënten haal je het onderste uit de kan om erachter te komen wat de precieze hulpvraag is. Je speelt hier ook meteen op in door praktische hulpverlening te bieden als er nog geen hulpverleners betrokken zijn. Nadat duidelijk is wat de cliënt nodig heeft zet je passend hulp in, neem je een monitorende rol aan en bewaak je de proceslijnen. Met jouw analytisch vermogen volg je de zaak op de inhoud zodat je centrale thema's ontdekt en patronen signaleert. Hierbij maak je natuurlijk gebruik van jouw kennis over sociologische-, psychologische- en pedagogische theorieën. Je blijft gedurende het traject zoveel mogelijk naast de cliënt staan.

Jij zorgt ervoor dat, naast de casusregie, ook de procesregie en de eventuele behandelregie belegd is volgens de Zeeuwse regiekaart. Je werkt in teamverband met de procesregisseurs, een gedragswetenschapper en je collega casusregisseurs. Je hebt kennis van de sociale kaart en je kunt indien nodig snel schakelen met ketenpartners zoals, Veilig Thuis, de Raad voor de Kinderbescherming, het Zorg- en Veiligheidshuis of het Buurtteam. Sterk in samenwerken en netwerken is dus zeker iets wat ook bij jou past. Jij kunt goed omgaan met mensen met verschillende achtergronden. Dat maakt jou kleurrijk!

Je krijgt een eigen caseload met een doelgroep die zoveel als mogelijk is afgestemd op jouw kennis, ervaring en expertise. Ligt jouw kennis en expertise bij jeugd- en gezinsproblematiek? Dan houdt jij je o.a. bezig met:

- Casuïstiek op het gebied (v)echtscheidingen, huiselijk geweld, kindermishandeling en zorgwekkend gedrag bij minderjarigen

- Het schrijven van een (spoed)machtiging gesloten jeugdhulp

Wanneer jouw kennis en expertise bij volwassen ligt, dan houdt jij je o.a. bezig met:

- Het aanvragen van een WLZ indicatie

- Het opschalen naar het Zorg- en Veiligheidshuis en/of inclusietafel/ketenveldnorm

- Het aanvragen van een WvGGZ

- Het organiseren van een afstemmingsoverleg met relevante ketenpartners

Dit neem je mee

 • Je beschikt over een voor de functie afgerond hbo-diploma;
 • Je beschikt bij voorkeur over minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van het sociaal domein en wetgeving zoals de Jeugdwet, de Wmo, Beschermd wonen of de Wet langdurige zorg (WLZ);
 • Je kent de sociale kaart en kan goed samenwerken met de diverse ketenpartners;
 • Je bent geschoold in systeem- en netwerkgericht werken, het maken van een risico-taxatie, het opstellen van een veiligheidsplan en het werken met competentie verhogende strategieën;
 • Je bent resultaatgericht, flexibel en zorgvuldig;
 • Je herkent je in de Vlissingse karaktereigenschappen; no nonsens, ongepolijst en kleurrijk! ;
 • Indien je gaat werken met doelgroep jeugd- en gezin is een SKJ registratie een vereiste;
 • Je bent bereid om periodiek mee te draaien in een piketdienst voor het casemanagement Wet tijdelijk huisverbod;

Dit bieden wij

 • Een dienstverband van 0,67-1 fte (er zijn parttime en fulltime mogelijkheden).
 • Een salaris van maximaal € 5.247,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (indicatief functieschaal 10, salaristabel per 1 januari 2024).
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband t/m december 2024.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd, korting op je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We werken bij de gemeente hybride, dat betekent een deel van de tijd thuis en een deel op kantoor.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór dinsdag 9 januari 2024 via de solliciteer button.

Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Arjen Kriekaard, (procesregisseur, telefoonnummer ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met -Meinhardt , (telefoonnummer ).Functie:hulpverlener
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5247 – 5247
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Hulpverleners Betrokken Gemeente Vlissingen 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures