Vacature Inkoop Professionals

Inkoop Professionals in Vlissingen

Inkoop Professionals

About us

Stap aan boord bij Damen Naval; samen met meer dan 1.200 professionals in Vlissingen, Schiedam, Roemenië, Duitsland en Indonesië. Wij zijn de maritieme divisie van het familiebedrijf Damen Shipyards Group waar wereldwijd 12.000 professionals werken. Damen Naval levert geavanceerde marineschepen aan klanten over de hele wereld. Met een passie voor technologische innovatie en duurzame oplossingen, blijven we de grenzen verleggen in de scheepsbouwsector. Jij kunt deel uitmaken van ons team! Are you ready for duty?

The role

Zoek jij mooi, zinvol, complex en leuk werk met een lange termijn horizon? Wil je je huidige ervaring meer verbreden of liever een verdieping van je kennis in technisch complexe producten en projecten? Wil je hoe dan ook stappen zetten in je carrière? Report for duty! Damen Naval is flink aan het groeien en heeft een goed gevulde orderportefeuille. Hierdoor zijn er verschillende vacatures ontstaan voor Inkoop Professionals.

Je bent een technisch/commercieel talent, die inkoop in het bloed heeft of waarvan het hart sneller gaat kloppen door met complexe inkoopdossiers voor state-of-the-art producten aan de gang te gaan. Je vindt het interessant en leuk om als spin in het web zowel in teamverband als zelfstandig te werken aan het totale inkoopproces voor de bouw of verbouw van technisch zeer complexe marineschepen. Uiteraard word je goed begeleid en bieden we de mogelijkheid om jouw kennis te verdiepen door vakgerichte cursussen of opleidingen te volgen.

Je bent gedreven, creatief, commercieel, analytisch, houdt scherp overzicht over het proces en hebt kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je bent een ervaren inkoper die jouw ervaring snel kan inzetten, of je bent een talent die toe is aan de tweede stap in zijn/haar carrière. Je hebt het in je om commercieel het verschil te gaan maken.

Key accountabilities

Binnen ons enthousiaste team werk je voor verschillende klanten, meestal overheden, en afhankelijk van je ervaringsniveau werk je zelfstandig binnen de projecten of ondersteun je collega Inkopers om zo het vak goed te leren. Daarnaast werk je altijd nauw samen met collega's van andere afdelingen zoals Sales, Engineering, Project Management, Legal en Logistiek. Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit en pakt de bijbehorende verantwoordelijkheid voor jouw interne en externe klanten en collega's. Je leert snel om naar eigen inzicht jouw werk zelf in te richten.

Skills & experience

 • Bachelor- of Masterdiploma.
 • Werkervaring in een technisch, complexe en projectmatige organisatie is een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Uitstekende antecedenten, omdat een pre-employment veiligheidsonderzoek standaard onderdeel is van de wervingsprocedure.
 • Een permanent EU-burgerschap in combinatie met een EU-werkvisum zijn vereisten binnen het wervingsproces voor onze werknemers, dit vanwege het militaire karakter van projecten.

What we offer

Als Damen Naval hechten wij veel waarde aan onze medewerkers en we ondersteunen de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we onze medewerkers:

 • Een aantrekkelijk salaris en 8% vakantiegeld.
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer.
 • PME-pensioenregeling met een werkgeversbijdrage van 60%.
 • Winstdeling op basis van bedrijfsresultaten.
 • Flexibel thuiswerkbeleid en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsenplan en bedrijfsfitness.

Kijk voor meer informatie over de vacature, Damen Naval of het sollicitatieproces op de webpagina werken bij Damen Naval of bel de afdeling Recruitment op +31 (0)118-485 000.

Damen Naval keurt het commercieel gebruik van deze advertentie niet goed.

Functie:inkoopprofessionals
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Damen Schelde Naval Shipbuilding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Inkoop Professionals Damen Schelde Naval Shipbuilding 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures