Vacature Instructeur ICT

Instructeur ICT in Vlissingen

Instructeur ICT

0,4 - 0,8 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 11 januari 2024

Maak je wereld, solliciteer bij Scalda.

Per direct ontstaat er een vacature op onze locatie in Vlissingen voor een Instructeur ICT (0,4 - 0,8 fte)

Ben jij de geduldige gids die jongvolwassenen tussen 16 en 23 jaar meeneemt op een avontuur in de wereld van ICT? Scalda zoekt een bevlogen instructeur die passie en kennis combineert om individuele studenten én projectgroepen te begeleiden.

Wat ga je doen?

Je geeft niet alleen instructies, maar je bent de helpende hand voor praktische oefeningen en opdrachten. Studenten kunnen op jou rekenen wanneer ze vastlopen of extra uitleg nodig hebben. Als expert in Scrum laat je studenten zien hoe dit in de praktijk werkt binnen IT-projecten. Je begeleidt hen in het verdelen van taken, het houden van stand-ups, en wijst hen op het belang van voortdurende communicatie en samenwerking. Met jouw geduld en affiniteit voor deze leeftijdsgroep weet je het beste uit iedere student te halen. Je bouwt bruggen tussen technische vaardigheden en creatief denken, en moedigt hen aan om problemen op te lossen.

Wat vragen we van je?

Je bezit actuele kennis en ervaring in netwerk- en applicatiebeheer en hebt het vermogen om deze complexe materie op een inspirerende wijze over te brengen op studenten. Jouw praktijkervaring biedt waardevolle inzichten die studenten zullen motiveren.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel instructeur en wordt gewaardeerd in functieschaal 07 (min. € 2.449,00 / max. € 3.623,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent, zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand). Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer , , telefoonnummer: . De functiebeschrijving en de daarbij horende competenties kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met donderdag 11 januari 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:instructeur ict
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2449 – 3623
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Instructeur ICT Scalda 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures