Vacature Intern Begeleider

Intern Begeleider in Vlissingen

Vavo

0,6 - 1,0 fte

Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Vervaldatum : 15 januari 2024

Maak je wereld en solliciteer bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Per direct zoeken we bij Maritiem en Logistiek College de Ruyter op onze locatie in Vlissingen een Intern begeleider (0,6 - 1,0 fte).

Wat ga je doen?

De intern begeleider verricht werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden:

 • het begeleiden van studenten met leer-, gedrags-, sociaal-emotionele en/of loopbaanproblematiek;
 • het ondersteunen van het opleidingsteam om te komen tot een passende aanpak van studenten met een specifieke begeleidingsvraag;

Wat vragen we van je?

 • een passende afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld HBO-pedagogiek of social work, of een posthbo-opleiding, bijvoorbeeld een opleiding Master SEN;
 • enkele jaren relevante ervaring met dit type werk en de doelgroep;
 • kennis van en affiniteit met het middelbaar beroepsonderwijs;
 • brede theoretische en praktische kennis en ervaring op het gebied van het ondersteunen van onderwijsbehoeften;
 • kunnen doorvragen, meeleven en aanvoelen van problemen, je bent tactvol, proactief en assertief; je kunt studenten aanspreken, stimuleren en motiveren;
 • ervaring in het ondersteunen van docenten en onderwijsteams bij het vormgeven van passend onderwijs;

In ons team past iemand die:

 • graag samen optrekt en mensen verbindt;
 • houdt van directe communicatie en transparantie;
 • zelfstandig aan de slag gaat.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel Begeleider en wordt gewaardeerd in functieschaal 10 (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer , , telefoon: . De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt voor 15 januari 2024 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Functie:intern begeleider
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Intern Begeleider Scalda 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures