Vacature Invalleerkracht

Invalleerkracht in Vlissingen

In de rol van leerkracht in onze invalpool ben je flexibel en veerkrachtig. Je weet hoe je zelfstandig voor de klas moet staan en kunt goed omgaan met iedere dag een nieuwe uitdaging. Ook zorg je voor een inspirerende leeromgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen. Je volgt de lesmethoden en differentieert je instructies op basis van individuele leerbehoeften. Je hebt passie voor het onderwijs en weet leerlingen te motiveren en te stimuleren.

Invalleerkracht basisonderwijs/ speciaal onderwijs

Dit ga jij doen:
Als invalleerkracht zul je een veelzijdige rol vervullen binnen onze school, waarbij je zowel in het speciaal onderwijs als het basisonderwijs kunt worden ingezet. Je hebt affiniteit met zowel leerlingen met speciale onderwijsbehoeften als reguliere leerlingen en bent in staat om flexibel te schakelen tussen verschillende onderwijsomgevingen. Je zult lessen geven, ondersteuning bieden aan leerlingen, en bijdragen aan het creëren van een positieve en stimulerende leeromgeving.

Is er een match?

 • Je bent 32-40 uur beschikbaar (minder is bespreekbaar);
 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
 • Je hebt ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en speciaalonderwijs
 • Je bent didactisch en pedagogisch onderlegd;
 • Je woont in regio Vlissingenen wil daar ook graag werken.

Wat bieden wij jou?
 • Natuurlijk een salaris volgens het onderwijs cao. Ben jij zzp’er? Dan is het salaris afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring;
 • Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem.
 • Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat.
 • Klinkt dit als muziek in je oren? Reageer dan snel! Dan drinken we samen een (digitale) kop koffie of thee.

Dit zijn wij
Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Functie:Invalleerkracht
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DIT IS WIJS via celina.vanbaren@ditiswijs.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.mmimir.nu/source/1416441.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Invalleerkracht DIT IS WIJS 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures