Vacature Junior Beleidsmedewerker Verkeer

Junior Beleidsmedewerker Verkeer in Vlissingen

Junior beleidsmedewerker verkeer (1fte)

Werkuren:
Sluitingsdatum: donderdag 29 februari 2024
Opleidingsniveau: HBO

Vlissingen ligt aan het begin van rijksweg A58 en ligt met 2 intercity stations aan het spoor door Zeeland. De Sloeweg vormt de toegangspoort voor veel toeristische bestemmingen op Walcheren. Binnen de gemeente wordt flink gebouwd en ontwikkeld, en dat heeft invloed op de verkeersbewegingen en het parkeren in de gemeente. Samen met de strategische ligging aan het water, maakt dit Vlissingen tot een uitdagende gemeente op het gebied van bereikbaarheid en verkeersveiligheid. We zijn op zoek naar een proactieve junior kandidaat die graag de handen uit de mouwen steekt.

Dit ga je doen
Als Junior beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van meldingen, klachten en vragen op het gebied van verkeer. Verkeersbesluiten, soms met bezwaarschriften, handel je netjes af. Samen met je collega's binnen het cluster verkeer werk je aan het actieplan verkeersveiligheid schoolomgeving en neemt deel aan interne projectgroepen, wijktafels en wijkraden. Je draagt jouw steentje bij aan de campagnes voor gedragsverandering van verkeersdeelnemers. Je overlegt met collega's, management en bestuur, maar vooral ook met inwoners, bedrijven, instellingen en andere gemeenten.

Dit neem je mee

 • Je hebt een relevante HBO -opleiding afgerond, bij voorkeur in het vakgebied verkeer, vervoer en mobiliteit. Ben je nog bezig met je afstuderen of heb je interesse om je te laten opleiden in het verkeerskundig vak? Dan nodigen we je op basis van jouw goede motivatie graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
 • Je wil je graag binnen onze gemeente ontwikkelen op het gebied van mobiliteit en verkeerskunde.
 • Je gaat praktisch en doelgericht te werk en je hebt een no-nonsense werkhouding.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen.

Dit bieden wij

 • Je gaat deel uitmaken van een team van verkeerskundigen dat samen de verkeerskundige uitdagingen in Vlissingen aanpakt.
 • Een dienstverband van 1,0 fte, dit is 36 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 4.752 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 9, salaristabel per 1 januari 2024).
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór vrijdag 1 maart 2024 via de solliciteren button. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Joost Wattel, teamleider Leefbaarheid (telefoonnummer ). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met , (telefoonnummer ).Functie:beleidsmedewerker verkeer
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Vlissingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Junior Beleidsmedewerker Verkeer Gemeente Vlissingen 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures