Vacature Junior Onderzoeker Aquacultuur

Junior Onderzoeker Aquacultuur in Vlissingen

Je hebt nog 8 dagen om te sollicteren!

Je hebt nog 8 dagen om te sollicteren!

Aquaculture in Delta Areas

Vlissingen

3.018-4.582

HBO

29 nov. 2023

Omvang: 0.8-1,0 fte
Standplaats: Vlissingen

Ben jij een proactieve junior onderzoeker die passie heeft voor aquacultuur?
Wil je werken aan projecten op het gebied van aquacultuur waaronder die met schelpdieren en zeewier in Deltagebieden? Werk je graag buiten, ben je een aanpakker en wil je betrokken zijn bij het vakgebied én bij onze studenten? Is het doen van praktijkgericht onderzoek iets voor jou en heb je technisch inzicht? Solliciteer dan op de vacature van Junior Onderzoeker bij de onderzoeksgroep Aquacultuur bij HZ University of Applied Sciences.

Jouw werk als junior onderzoeker
Als junior onderzoeker ga je deel uitmaken van ons team dat bestaat uit 8 collega's, zowel senior als junior onderzoekers. Een open en gemoedelijk sfeer is wat je kunt verwachten in ons team. Bij de onderzoeksgroep Aquacultuur in Deltagebieden pakken we, in samenwerking met (Zeeuwse) ondernemers, met andere organisaties in de aquacultuursector én met studenten, vraagstukken uit de praktijk aan door middel van het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek. Met je onderzoekende, communicatief sterke en proactieve werkhouding ga je een bijdrage leveren aan deze projecten. Voorbeelden van projecten zijn het onderzoek voor de oestersector naar het verbeteren van invang van oesterlarven, een verkennende studie naar de mogelijkheden van mosselhangcultuur in nieuwe gebieden en de combinatieteelt van zeewier en mosselen.

Voor jou staat het opzetten, uitvoeren en (eventueel) aansturen of coördineren van praktijkgericht onderzoek centraal. Samen met collega's en met behulp van studenten voer je jouw werk uit en lever je een bijdrage aan een duurzame wereld. Je denkt mee met het opzetten van veld- en lab experimenten en voert deze zelfstandig uit, zo nodig ook buiten kantooruren. De door jou verzamelde data werk je uit tot grafieken, waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. Je verwerkt en analyseert de resultaten en deze bespreek je met de projectleider. Daarna rapporteer je de resultaten. Tijdens het onderzoek begeleid je ook studenten. Technisch inzicht is jou niet vreemd, je zult werken met verschillende apparaten en experimenten zelfstandig opbouwen. Ook zorg je dat alles draaiend blijft door het uitvoeren van kleine reparaties in en rond het Sea Lab wanneer nodig. Binnen deze functie kun je elke dag jouw talenten ontdekken en verder ontwikkelen!

Het zit in je
Samenwerken en op een open wijze communiceren is voor jou vanzelfsprekend. Diversiteit in werkzaamheden en snel schakelen tussen verschillende taken is precies wat je zoekt. Of het nu praktische- of bureauwerkzaamheden betreft, jij gaat op een pragmatische manier te werk en organiseren gaat je goed af. Heb je ervaring in de schelpdier- en/of zeewiersector? En ben je in het bezit van een vaarbewijs of E-rijbewijs? Dat is een pré want dan ben je nog breder inzetbaar. Daarnaast is er binnen het team behoefte aan een communicatietalent om het onderzoek dat we doen goed en duidelijk voor het voetlicht te brengen, aan ondersteuning bij data-analyse, modelleren en bij het schrijven van rapporten en onderzoeksvoorstellen. Als je een van deze talenten bezit dan is dat voor ons een interessante aanvulling op de bestaande kennis in ons team. Daarnaast heb je:

 • Minimaal een afgeronde relevante bacheloropleiding in biologie of watermanagement;
 • Kennis en ervaring op het gebied van aquacultuur en biologisch onderzoek;
 • B-rijbewijs.

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • Een tijdelijke aanstelling voor een jaar in de functie van onderzoeksmedewerker. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
 • Een bruto maandsalaris in schaal 8 of 9 (tussen € 3018,24 en € 4582,91 op fulltime basis), conform cao hbo; je inschaling is afhankelijk van je werkervaring, skills en opleiding;
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 53,5 vakantiedagen;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Een prettige en informele werksfeer, bij dé persoonlijke hogeschool;
 • Leuke activiteiten vanuit HZ Fun, HZ Sport en HZ Cult én gratis toegang tot HZ Vitality Center.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: De persoonlijke hogeschool
Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Solliciteren
Schrikt het jou niet af om mee het veld in te gaan? En ben je communicatief sterk in het contact met ondernemers? Solliciteer dan vóór 30 november a.s. via de sollicitatiebutton. Toch liever eerst wat meer informatie? Stel je vraag aan Pascalle Jacobs, (Onderzoeksgroep Coördinator Aquacultuur) via of (Senior Onderzoeker Aquacultuur) via .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 december in de middag en/of 8 december in de ochtend. Houd je deze alvast vrij in je agenda?

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega's!

Enthousiast? Waar wacht je nog op?

Je hebt nog 8 dagen om te sollicteren!

1.

2. Matching

Wij bekijken je cv en motivatie. Als die aansluit bij de vacature, nodigen we je uit voor de volgende stap. Geen eerste gesprek? Wees niet getreurd, er komen wekelijks nieuwe vacatures bij.

4. Gefeliciteerd!

Er wordt een aanbod gedaan! Accepteer je het aanbod, dan wordt er een contract opgesteld en getekend. Daarna treed je officieel in dienst bij ons en kan het avontuur beginnen.

Functie:onderzoeker
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3018 – 4582
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Junior Onderzoeker Aquacultuur HZ 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures